Hétvégén merre jár a Futóklub?

2012.03.15. 11:21 angelday

A hosszú hétvégén szombaton elbúcsúztatjuk a telet – hiszen mindjárt nyakunkon a csillagászati tavasz, az idő pedig már most is fantasztikus.

Ezen a hétvégén nem készültünk különös programmal, felkészülünk a következő heti Hídfutásra, ahol már remek formában indulhat a tavasz.


Hát nem ilyen idő lesz!

A helyszín és időpont nem okozhat meglepetéseket:

Margitszigeti Atlétikai Centrum, Nike Futóklub
2010. 03. 17., szombat 10:00

Várunk mindenkit szeretettel tavaszias öltözetben (állítólag 20 fok lesz!), részvételi szándékot visszaigazolni Face-en lehet és érdemes.

2 komment

Címkék: ajánló tavasz futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr514318184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edző bá 2012.03.20. 09:17:58

Kedves Futóklub!

Klubkártya problémánkkal fordulunk hozzátok. Angelday (és Nagy Péter) segítségével sikeresen kiderítettük, hogy hiába kerestük a nikerunning.hu -n megadott helyen és időben a pécsi futóklubot, edző hiányában ilyen klub nem létezik. Péter azt írta nekünk, hogy várjunk a klubkártya igényléssel, mert a rendszer átalakulóban van, mire mi megkérdeztük őt, hogy mégis mikor érdeklődjünk legközelebb. Az email címe ekkor már nem működött, a levél visszapattant ismeretlen domain hibával. Ezúton kérjük a segítségeteket: lehet-e egyáltalán klubkártyát igényelni, ha igen kinél, milyen formában, milyen adatokra van szükség, stb.. Mivel a szeptemberi félmaratonra sávos jelentkezést alakítottak ki, klassz lenne mihamarabb biztos információkhoz jutni.

Köszi,
aboy

angelday 2012.03.20. 09:33:51

@edző bá: továbbítottam leveled, nyomatékosítva. Remélem hamarosan elküldik. (A mail cím most nekem sem működött, elküldtem viszont Pál Balázsnak is.)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása