Csak egy éve volt

2012.03.30. 15:05 mgergoo

Visszanézem a tavalyi képeket és feltörnek az emlékek. Visszagondolok, amikor tavaly ilyenkor egyedül bolyongok a tömegben, nincsen még blogom, nem ismerek senkit és engem sem ismer senki. Topogok, nem tudom, hogyan kell viselkedni, tisztára, mint egy kamasz az első randin. Nézek jobbra, nézek balra, szokás szerint próbálok magabiztosnak tűnni, de fogalmam sincs mi vár rám.

Elkezdődik a csoportos bemelegítés, atyaég micsoda dedó, ennél van cikibb dolog a világon? Mit keresek én itt? Mit bohóckodjak itt a tömegben, le se tudok hajolni a hasamtól. Az meg különlegesen irritáló, hogy mindenki mosolyog, mint a vadalma, én meg itt vagyok ezek között az emberek között és rohadtul magamra vagyok hagyva.

Sík ideg vagyok, a szexuális frusztrációm bontogatja a sejtfalat, ezek a lányok is csodaszépek, olyan alakjuk van, mintha valamelyik címlapról ugortak volna le erre a futásra. A fiúk még basszus...

Apu sárga irigysége vagyok. Mindegyik izmos, vékony, vidám én még itt állok talpig stresszben, 111 kilósan. Dögöljön meg mindenki aki vékonyabb nálam és jobban néz ki. Francnak kellett meghíznom.

Mögöttem a záróbusz, előttem a tömeg. Visszaszámolás, elindul a verseny, próbálok magabiztosan kocogni, de amikor kiérek a tömeggel az Andrássy útra, megbénít a látvány: sétáltam már az Andrássy úton, de futni rajta? És ez a tömeg, micsoda érzés.

Már nem zavar semmi, csak vigyorgok és futok. Lazán veszem a levegőt, szinte repülök. Ránézek az órámra, egy perccel gyorsabb tempót futok, mint eddig valaha is, de érzem, hogy nem lesz gáz. Mi ez, valami tömegpszichózis? Futunk a Deák-tér felé, az utcán járókelők, drukkolnak, tapsolnak és most ezen a napon nem járókelő vagyok, hanem versenyző, sportoló.

5 komment

Címkék: verseny dk vivicitta

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr584350183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doncii · http://doncii.blogspot.com 2012.03.30. 17:55:24

Akkor lettel atleta. Azota meg tomegfenomen es inspiracio. Iden marathon, jovore Men's Health cimlap. Azert akkor se felejts el majd minket, jo? :) Na szal hajra, csak igy tovabb!

pirosmate 2012.04.02. 09:17:53

A pezsgős piknik a végén, na ez mutatja a változást.

Amúgy majdnem elbotlottam Benned, amikor az elkóborolt gyerkőcömet kerestem. Csak úgy beestem volna a buliba...

:-D

mgergoo · http://dagadtkocsog.blog.hu/ 2012.04.02. 09:54:11

@pirosmate: beeshettél volna nyugodtan, máskor szólj, hogy te vagy, a te blogod az elsők között volt, amit olvasni kezdtem a futással kapcsolatban :-)

ringsider · http://fussatokbolondok.blog.hu 2012.04.03. 15:32:08

szép utat jártál be! 1 év mi mindenre elég! hajrá! :-)

pirosmate 2012.04.03. 17:52:07

@mgergoo: Köszi! Most is tervben volt, de az elcsatangolt gyerkőc felülírta a prioritási listát. Majd legközelebb, mert úgyis lesz olyan. :-)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása