Szerdán: UB After Party

2012.07.17. 15:50 szasza75

Mint, minden évben ez alkalom megrendezzük az Ultrabalaton After Partyt. Aki ott volt, azért, aki nem volt ott, az meg azért jöjjön el. Illetve azért, mert az egyéni abszolút győztes, Lubics Szilvia is ott lesz, mint ahogyan Vajda Zoltán 3. egyéni helyezett is. Ők egy beszélgetés keretében mondják majd el a tapasztalataikat az idei UB-ről.

A menetrend: 18 órától gyülekező, 18:30-tól bemelegítés, majd közös futás Szilvivel, aztán egy kis meglepetés. Visszaigazolni Facebookon lehet az esemény lapján.

lsz_ub_befuto.jpg

A NIKE cipőtesztes busza ez alkalommal is várja a tesztelni vágyókat, lesz tombolabögre MC Sanyosz konferálásában és Vajda Zsuzsi féle bemelegítés, majd izasztó edzés 3 csoportban. A részvétel és a cipőteszt természetesen teljesen ingyenes.

Gyertek, fussatok, beszélgessetek, afterezzetek!

1 komment

Címkék: programajánló after ub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr504659948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.07.17. 18:21:23

Épp tegnap fényképeztem le egy UB-s nyilat a járdán, a Balcsinál egy kanyarban. Emlékezetes nyíl! Itt kanyarodott rossz irányba az előttem futó csajszi. Szóltam neki, majd megvártam, míg visszajön elém, hogy verseny közben előzzem meg. Óh, azok a szép emlékek! Mikortól lehet nevezni az UB2013-ra? :)))))

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása