Dömsödről a WestEndig

2012.07.26. 15:38 mgergoo

Van ez a DK Team csapat, ahol egyre többen vagyunk (már bőven 300 tag felett) és egyre inkább azt érzem, hogy nem csak a futás, ami összetart minket. Persze van csütörtökönként NKE (Nagy Közös Edzés), ahol mindenki találhat társakat a saját tempójára, vannak klikkek (vagy ahogy Ulrik mondja: barátságszigetek), akik egyébként is összejárnak futni, kirándulni, bulizni, de amikor így összejövünk egy hétvégére – mint most Dömsödön – családostul, gyerekestül, akkor nagyon kevés szó esik a futásról. 

domsod_1.jpg

Persze azért volt most futás is, egyébként is akartunk egy közös futást, de pont kapóra jött angelday posztja, gyorsan beneveztünk a Szuflára. Volt olyan, aki a Budapesti Terepkupán indult és ha már ott volt, akkor meg is nyerte a 8km-es versenyszámot (Fejérváry Dóra, innen is grat), de a többség a szigethalmi erdőben körözött és ha már a sikereknél tartunk itt is említsük meg, hogy váltóban dobogóra állhattunk Cserhalmi Pál és Kútvölgyi Andi jóvoltából.

A Szufla nevezéshez járt egy paprikás krumpli, egy zuhany és egy masszőr, hogy a Futókarma áldja meg a szervezőket, nem csak ötletben tették magukat oda ezzel a Darth Vaderes / Szuflavéderes sztorival, hanem kiszolgálásban is jelesre vizsgáztak. A verseny után visszatértünk Dömsödre, estére egy nagy adag lábszárpörkölt várt minket vacsorára (ilyenkor azért engedékenyebb az ember). Kell is az engedékenység, ülünk a másfél tonna hozott nápolyi meg csoki, süti felett, az egész olyan, mint egy osztálykirándulás. Csobbanunk a Tiszában Dunában, aztán kiülünk a stégre, pihenünk és beszélgetünk. Nekem is furcsa, hiszen egy éve még éppen csak elkezdtem lejárni a Futóklubba, most meg már itt egy népes csapat körülöttem. Olyan mintha évek óta együtt lennénk, pedig a többség csak pár hónapja ismeri egymást.

Jó ez a közösség, tartozol valahova, barátokat szerzel, olyanokat, akikkel már az első percben van miről beszélned, hiszen összeköt a hobbid. Máshonnan indulnak ezek a kapcsolatok és hirtelen mélyülnek, tényleg érdekes ezt látni és átélni.

Ma is csütörtök van, tudom, hogy már későn szólók, hogy ha van kedved, akkor gyere le a Nagy Közös Edzésünkre a Futóklubba hat órára. Ha az edzésről már lekéstél, akkor is tudsz velünk találkozni, hiszen ma különleges nap van: ma nyílik a Nike Budapest Westend Store és feltett szándékunk, hogy csapatfotónk felkerüljön a Westend üvegfalára!

Szólj hozzá!

Címkék: közösség nike dk team

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr824679497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása