Futóklub szombaton

2013.01.05. 12:38 angelday

Nagyon jó, tavaszias időnk volt és rengetegen jöttek el a szombati Futóklubba. Amíg az esemény hivatalos fotógalériája meg nem érkezik Szaszától, íme Jókuti "Világevő" András pózolása futólányokkal a 2013-as futó-fogadalom megtétele előtt:

jokuti_lanyokkal.jpg

A Világevő először jött le a Futóklubba, reméljük találkozunk még vele. Kinek volt még ez az első alkalma? Ismerőseim közül Szántó Gábor is először volt lenn (három hónap futás után), de biztos vannak még mások is, akik először jöttek le közösségi futásra.

Apropó, (f)utó-szilveszteri buli készülődik január 12-re. A részleteket hamarosan.

1 komment

Címkék: ajánló futóklub jókuti

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr544999511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ted Striker 2013.01.05. 21:02:50

Enyhe lábszoktató Városliget-érintés 27 perces 4,5 km (pontosan 6 perces kilcsik)

És nagyszerűen döntöttem mert az ugyanitt honoló műjégpálya lett volna az alternatíva: csodálkozva láttam elfutva mellette hogy töksötét ergo zárva és jég helyett mintha víz lenne a felszíne - azóta megnéztem a honlapjukat és tényleg nem tudtak jeget csinálni úgyhogy ki sem nyitottak...

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása