Farsangi szombat a hóban

2013.02.10. 10:02 angelday

Igazi tengerészgyalogos élmény volt a tegnapi futás kinn a szigeten. Sokan fittyet hánytak a rossz időre és jelmezbe öltöztek (sőt, abban le is futották a távot), a papírkutyák csak simán megküzdöttek a szemerkélő hóval, vagy havas esővel.

Néhány kép, amíg a hivatalos galéria megérkezik. Az elsőn GYoda van Martian Hilversumból és Vasember felsőben ismerteti, hogy kik voltak azok, akik vele együtt már több, mint 10 ezer km-t pakoltak bele a Nike+-ba. (Tényleg csak érdekesség képp: nekem 1030 körül jár a mutatóm.) GYoda mellett balról a zombinak öltözött Maló (Futóklub edző), Bitliszbá és Ossó Zoli (háttal).

gyoda_malo_bitlisz.jpg

MCM tartotta az edzést, teljesen elbohóckodta:

mcm_bemelegit.jpg

Nekem ez a jelmez tetszett legjobban:

legjobb_jelmez_szerintem.jpg

Hogy a futásról is beszéljek: elhatároztam, hogy megpróbálok egy 30 percen belüli kört futni. Az eredmény: 30 perc 49 másodperc. :(

Pénteken ugyanennyit futottam, akkor 33:55-volt, de Szuflavéderrel beszélgettünk közben. Most is meg lehetett volna, viszont az elején a tömegben nehezen tudtam haladni. Jövő héten hétfőn megyek ki a szigetre, megpróbálom újra.

2 komment

Címkék: farsang havazás futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr295072239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bitliszbá 2013.02.10. 10:59:57

a háttal álló Ossó Zoli, de a teljesség kedvéért még Karcsi is 10000-es de Kiskunfélegyháza messze van a futóklubtól :)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása