Tulajdonképpen elkezdődött a tavasz!

2013.04.09. 21:27 angelday

Ma már lehetett picit sütkérezni itt a fővárosban a napon, ha úgy tetszik, kifejezetten tavaszi már az időjárás. Holnap, április 10-én 15-18 fokot mondanak a hőmérsékleti csúcsnak, ami ugyan igen messze van a tavalyi ilyenkor jellemző 22-24 fokhoz, viszont ajándék áprilisnak ne nézzük a hőmérsékletét!

runclub_2013.png

Nem várunk tovább: a Margitszigeten hivatalosan is elindítjuk a 2013-as futószezont 10-én, mégpedig a tavalyról már jól ismert szerdákkal. Szokás szerint mindig lesz valami kis szervezett program, mini-esemény, zenei hangosítás, klubélet, meg persze az elmaradhatatlan dolgok: cipőteszt, ingyen öltöző és meglepetés DJ profi hanggal.

Aki leadta a világoskék kártyáját (a téli Futóklub kártyát), abból kisorsoljuk a boldog nyerteseket. Természetesen az új kártyákat is fel lehet majd venni, amik a 13-as futószezonra szólnak.

A 18:00 és 18:30 regisztrációt követően 10 perc közös bemelegítés, aztán háromnegyed 7 felé közös futás. Előjelentkező Facebook lap erre.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló sziget futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr755214191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása