A frissítőasztal másik oldala

2013.05.06. 08:26 mgergoo

Volt már olyan Mindenfutás Egyeteme, ahol kis bepillantást nyerhettünk a versenyszervezők mindennapjaiba. A januári vendégünk Kocsis Árpi volt, aki a BSI szempontjából világította meg a hazai és nemzetközi fuóversenyek világát. Holnap, kedden, ehhez hasonlóan szintén versenyszervezőket látunk vendégül.

mfe_majus.jpg

Három futó, három versenyszervező. Ha érdekel, hogy ők hogy kezdték, miért kezdtek el futni, milyen futó céljaik vannak. Ha érdekel, hogy miért kezdtek el versenyeket szervezni, mit tartanak fontosnak a szervezés kapcsán, mi az ő hitvallásuk. Ha érdekel, hogy egy verseny szervezése hogyan zajlik, mik a nehézségek, mik a kulcsfeladatok.

Ha érdekel az ULTRABALATON, vagy
Ha érdekel a terepfutás (T100, Börzsöny-Trail, VTM...), vagy
Ha érdekel a SUHANJ!6 ...

Gyere el kedden 18:30-ra a MindenFutás Egyetemére, ahol a vendégünk lesz az Ultrabalaton főszervezője, Nagy Péter. A terepfutas.hu szerkesztője és több terepfutóverseny szervezője Csanya. Valamint a SUHANJ!6 és a DK Team képviseletében Walter Ulrik.

2013. május 7. kedd, 18:30, Pecsa Café. A belépés ingyenes.

Tarts velünk és ezt jelezd az esemény Facebook oldalán.

1 komment

Címkék: Nagy Péter Mindenfutás Egyeteme Csányi Csanya Ulrik

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr475283200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2013.05.08. 08:24:48

Az élő közvetítést láttam. A hanggal kezdjetek már valamit, mert alig hallani. A keverőről a kamerába kössétek közvetlenül.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása