Ha teheted, nevezz az Élménykülönítmény színeiben a Nike Félmaratonon idén

2013.07.16. 06:29 angelday

Közszolgálati közleményünkben Osváth Györgyi (Élménykülönítmény) levelét tennénk közzé. Az üzenetének apropója az, hogy szerdán a Futóklubban ők is részt vesznek majd.

Az Élménykülönítmény, a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközössége, súlyos beteg gyerekek megsegítésére jött létre Magyarországon. A csapatunk tagjaival maratoni és félmaratoni futásokon, hosszútávú kerékpár és triatlonversenyeken indulunk. Embert próbáló teljesítményünkkel a beteg gyerekek ügyére szeretnénk felhívni a környezetünkben élők figyelmét. Közös segítségnyújtásra hívjuk a barátainkat, hozzátartozóinkat, munkatársainkat: jelképes örökbefogadásra kínáljuk nekik a versenyeken és a felkészülések során megtett kilométereinket – akár egy kávé vagy egy mozijegy áráért cserébe.

elmenykulonitmeny_2.jpg

A jótékony sportolók tevékenysége óriási segítséget jelent az Alapítvány számára. Ám a futók számára is kétszeres a siker: amellett, hogy teljesítenek egy kihívást jelentő távot, egy óriási jótett végrehajtásával is büszkélkedhetnek, hiszen a versenyt megelőző hetekben a Bátor Tábor Alapítvány nagyköveteiként adományokat gyűjtenek az ismerőseik köréből az Alapítvány számára.

elmenykulonitmeny_1.jpg

Idén először készül az Élménykülönítmény csapata a Nike Félmaratonra. Szeretnénk, ha minél többen vállalnának egyénileg vagy váltóban kihívást a Bátor Táborban gyógyuló gyerkőcökért.

Jelentkezés: http://elmenykulonitmeny.hu/jelentkezesi-lap

Jelentkezési határidő: Július 31.

Akinek esetleg további kérdése lenne, keresse Györgyit szerdán a Margitszigeten a MAC-nál. Aki nem tud részt venni sportolóként, hívja az emeltdíjas 13600-as telefonszámot, adja meg a 02-es kódot. Minden hívás után 250 forintot kap az alapítvány.

A szerdai (holnapi) program egyébként a szokásos: gyülekező 18:00-tól, közös bemelegítés 18:30, futás 18:40-től. A bemelegítést Pulay Szilvi aerobic- és fitness edző csinálja, zene: RobotRock. Cipőteszt: KniplRock. Pontos instrukciók: FaceRock.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló Bátor Tábor Élménykülönítmény

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr635405703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása