Palacsintázás a New York maraton előtt, november 2-án

2013.10.29. 09:19 angelday

donci_palacsinta.jpgDönci idén is csinál palacsintázást, aki futó és New Yorkban tartózkodik, mindenképpen vegye fel vele a kapcsolatot akár itt, akár más formában. De át is adnám neki a szót:

Legtöbben tudjátok, hogy én minden évben a New York City Marathon előestéjén dobok egy palacsinta partyt. Idén sincs ez másképpen. Nov 3-án a verseny, másodikán délután lesz a palacsinta.

Annyi az új, hogy idén pár magyar futóval együtt részt veszek a NYCM Opening Ceremony-n is, ahol egy nagy magyar zászlóval fogunk a többi országgal együtt bevonulni a Finish vonalon, a Grandstand lelátók előtt, csinos cheerleader csajok mögött, zenekarok, tűzijáték, stb. Ott lesz Zsola is!

A levél egyben meghívás is: aki kinn van és van kedve csatlakozni a programba, írjon Döncinek Face-en.

1 komment

Címkék: felhívás palacsinta dönci New York Marathon

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr555603027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2013.10.29. 11:44:29

Napokban olvastam, hogy a palacsinta a latin placenta szóból származik, ami lepényt jelent. Méhlepényt is. :))) A pancake-et vajon csak a közös p betű miatt azonosítják vele?

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása