2014-es terepfutónaptár

2013.12.02. 09:27 szasza75

Tavaly decemberben egy barátommal Bigával futás közben találtuk ki, hogy csinálni kellene egy terepfutónaptárt. Akkor a karácsonyi készülődések és egyéb elfoglaltságok miatt csak januárra készült el a képes kalendár. A visszajelzések alapján úgy döntöttünk, idén kissé hamarabb készítjük el a naptárat, ami sikerült is. :-)

A tavalyival ellentétben ez olyan formátumú, hogy tollal ki lehet egészíteni edzésekkel, egyéb fontos bejegyzésekkel. A naptár tartalmazza az összes hazai terepfutóversenyt és jónéhány fontosabb külföldit is.

Persze kérdés, hogy mai digitalizált világunkban van-e értelme ilyesminek. Talán van. Szorosan nem kapcsolódik a témához, de az elmúlt napokban elkattintgattam egy 36 kockás filmet analóg fényképezőgéppel. Furcsa mosoly került az arcomra, amikor a minden exponálás után a gép hátsó felét néztem az LCD-t keresve. Mivel az eredményt csak előhívás után látom, addig is marad az izgalom.

Néha szükség van egy kis fékre. Megvárni, amíg előhívják a filmet, kimenni a hegyre nyugodtan kocogni egyet, időt szakítani a barátainkra, ne csak a beállított profilkép beszélgessen a másikkal. Meg kellene állni egy pár pillanatra a falon függeszkedő naptár előtt, karikázni, tervezni, kipipálni.

A naptárat ezen a címen tudjátok megrendelni. Egy darab ára 2500 forint (és ha úgy kéritek, 500 ft postaköltség).

calendar2014.jpg

A naptárban levő képekről nagyobb méretű képeket itt találtok.

3 komment

Címkék: naptár 2014 terepfutás

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr865659770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2013.12.02. 10:41:29

Nagyon jó lett, meg is rendeltem.
A negyedik bekezdéshez annyit fűzök hozzá, hogy a blog.hu profilomat kivéve, minden közösségi oldalról töröltem magamat 2 hónapja. 1-2 napig tartó elvonási tünetek után semmi, de semmi nem hiányzik róluk. Átalakítja az ember gondolkodását. Az ember akaratlanul is elkezd a közösség ki nem mondott elvárásai szerint gondolkodni. Fényképen előnyös legyek, hogy fészbúkképes legyen, stb. Egy picit sarkítok, de higgyétek el, sokaknál ez van. Minden közös fényképnél elhangzik a kibaszott Facebook szó. Ezzel is tele lett a tököm. Az utcán, szórakozóhelyen a csajok és a fickók nem egymást stírölik, hanem azt a kurva telefont. Én társaságban mindig szóvá is teszem ezt. Most velem ült le kávézni/sörözni, vagy a virtuális haverjaival éppen pettingel? Nem is ragozom tovább...

nagykrisz_2 2013.12.02. 13:37:57

@BGy: erről a jelenségről beszélsz? :D
www.youtube.com/watch?v=OINa46HeWg8
egyetértek.

BGy · http://babosi.blog.hu 2013.12.02. 13:44:07

@nagykrisz_2: hú, ez jó videó, fel is idegesített, mert egyáltalán nem túloz, ez van! :)))))

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása