Vasárnap Yours Truly

2014.01.23. 15:58 mgergoo

Bitliszbá tavaly és tavaly előtt is odarajzolta Dunakeszit a világ futástérképére azzal, hogy az ország legnagyobb létszámú közösségi futását hozta össze. Az elmúlt két évben amolyan téli találkozó és zarándokhellyé vált a dunakeszi YT. Találkozunk, beszélgetünk, és ha már ott vagyunk, akkor futunk is egy keveset.

A YT eredetileg egy önbevallós játék, ahol 25 és 50 km-es távokat lehet futni, de nem kell megijedni, mert a távot nem kell egyben lefutni. Elmehetünk közben nyugodtan megnézni a tegnapi Való Világ összefoglalót, csak az bele fog számítani a futás összes idejébe (tehát nem éri meg). Másrészt biztosan vannak olyanok, akik csak most indultak el a futás útján, őket különösen biztatom, hogy akár csak néhány körre is, de jöjjenek el Dunakeszire. Lehet nyugodtan csak pár kilométerre is beállni, kicsit megmártózni a közösségi futás semmihez sem hasonlítható élményéhez. Sétálni, gyalogolni nem ciki.

Tavaly 196 futó 3671 kilométert futott össze. Az idei esemény Facebook oldalán jelentkezők számából kiindulva talán még népesebb lesz idén. A poszt írásának pillanatában már 216 futó jelezte részvételi szándékát. Tegyél így te is!

A korábbi évekhez hasonlóan batyus rendszerű frissítőpontra számítsatok. Amit hozunk azt esszük. Szerintem Bitliszbá is egyetért azzal a kéréssel, hogy szőlőcukorral óvatosan, bőven elég lesz a felének a negyede annak, amit most be akartok rakni és ugyanez vonatkozik a banánra is.

Találkozó

2014. január 26-án vasárnap 9:40-kor Dunakeszin, a Gizella út 36. alatt. Vonattal érkezők a Nyugatiból jöjjenek, Dunakeszi alsó megállóig. Onnan kb. 800 méter séta (térkép).

 Az elmaradhatatlan pályabejárás:

1 komment

Címkék: ajánló dunakeszi yours truly

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr245778404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2014.01.24. 06:58:39

Remélem sokan mennek hozzátok futni és az időnk is jó lesz (előtte havazhat az nem baj, csak közbe ne légyszi, odafent, oké?)! Nálunk Érden is alakul a futócsapat, nem leszünk mondjuk kétszázan, de majdnem huszan. :)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása