Indulj a pole pozícióból a Rungaroringen!

2014.02.05. 17:19 angelday

Emlékeztető: ahogy már hírt adtunk róla, 2014. február 8-án, szombaton, a negyedik téli Nike+ Futóklub eseményen a mogyoródi versenypályán várunk titeket. Indul ugyanis a Rungaroring!

Új üzenetünk van az eseménnyel kapcsolatban. Aki szeretné elcsípni a pole pozíciót az időmért versenyen, küldjön Instagramra, vagy erre a hivatalos oldalra, #rungaroring hashtaggel egy Nike+ futásról készült fotót, ami tartalmaz egy 4-4,5 km körüli távon elért átlagsebességet.

rungaroring_pole_position_final.png

Régi futást is elfogadunk természetesen, de ideális esetben az elkövetkezendő néhány napos teljesítmény fontosabb. Az első két helyezett futó és párjaik az első sorból indulhatnak a szombati Rungaroringen. A képek beküldési határideje 2014. február 7., 18:00, de vigyázzatok, mert a Rungaroring csapatokra holnap (csütörtök) délben lejár a jelentkezési határidő.

3 komment

Címkék: határidő jelentkezés Rungaroring

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr415800127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2014.02.06. 08:15:12

Ránéztem a beküldött képekre. Az egyik csákó 2:19-es ezrekkel futott! Ezt nehéz lesz felülmúlni! Ezek után azt mondom, ma este totyogok egy 10 km-t 5:20-as ezrekkel. :))))

nagykrisz_2 2014.02.06. 10:15:24

@BGy: azt még szerintem a csákó sem gondolta komolyan, full lehetetlen idő 4 kilométeren. egy mérföldön is világcsúcs lenne:)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása