X. Tárnoki Tófutás és Sportnap

2014.05.09. 09:11 Szuflavéder

Most vasárnap jubilálnak a Tárnokiak. A Klemné Zabó Ágnes vezette helyi futóegyesület ugyanis idén 10. alkalommal rendezi meg a szokásos éves versenyét, a tófutást. Néhány éve, amikor először olvastam a kiírást, elkezdtem nézegetni a térképet, de hiába kerestem a tavat, nem találtam. Gondoltam átmegyek a “szomszédba” versenyezni egyet és megkeresem. A kis horgásztó pedig tényleg ott van, ma már a térképen is látszik.

A pálya végig sík, de elég nehéz terep (pár száz méter aszfalt is van benne), és kb. a fele egy kis patak partján vezet.

p5180151_220953.jpg

A versenyre - amely egyébként a Wizz Air Budapest Félmaraton hivatalos felkészülési versenye - a szervezők minden évben valami újdonsággal készülnek. Idén az indulók egy hosszabb, 26 km-es (4 kör) távot is választhatnak a megszokott távok - 6,5 km (egy kör) és a 13 km (két kör) - mellett.

6-12-26km.jpg

Amikor először indultam ezen a versenyen nagy hőség volt, és a szervezők a tűzoltók segítségével, fecskendővel várták a célbaérkezőket.

PICT4774.jpg

Chipes időmérés lesz, jótékonykodni is lehet, és minden induló emblémázott pólót, kis befutócsomagot és egyedi érmet kap. Jó hangulatú, családias kis versenyre lehet számítani. Én most a 6,5 km-es távot választottam.
A kiírás itt olvasható, az esemény facebook oldala pedig itt.

4 komment

Címkék: versenyajánló Tárnoki Tófutás

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr546137192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joe. · http://futonaplo.blogspot.com 2014.05.09. 15:57:16

Bringás gyereknek durva hasmenlése van :)

Szuflavéder · http://szuflaveder.hu 2014.05.09. 18:14:04

@Joe.: ezek a fotósok állandóan tökéletes kompozícióra törekednek. Szörnyű! ;-)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása