Péntek 13-án Hálóing & Pizsama Futóparty!

2014.06.10. 07:58 angelday

Emlékeztek még a BÉF-re, a Budapesti Éjszakai Futásra? És mit szóltok ahhoz, hogy a péntek most 13-ára esik? ("Tizenharmadika van és péntek, örüljetek, ha még éltek!" – mondta Donald Kacsa a magyar szinkronban.) Valakinek mond egyébként valamit még az, hogy az Első Nyakkendős és Miniszoknyás futás? (Ha nem, összefoglaló itt.)

bef_illusztracio.jpg

(Képünk BÉF illusztráció!) Ez a három dolog állt tehát össze Walter Ulrik fejében, aki nyomban neki is esett szervezni a Hálóing és Pizsama futóparty-t! És ez még nem minden.

A Miniszoknyás futáson májusban több, mint 150 futó vett részt, a dolog pedig folytatódik továbbra is ezzel a júniusi eseménnyel. Megjelenés szigorúan hálóingben és pizsiben. Az útvonal pedig mi más lenne, mint a BÉF útvonala. Rajt-cél-ruhatár szokás szerint a RUNtotta futókávézóban. Indulás pénteken 19:30-kor.

Az útvonal érinti a Parlamentet, a Bazilikát, a Deák teret, a Vörösmarty teret, a Váci, majd a Ráday utcát. Lesz benne Nagykörút és a 4-es 6-os villamos vonalán extrém villamosmegállós szurkolás. Corvin-negyed, Blaha Lujza tér, Oktogon, Nyugati tér, Jászai Mari tér, majd vissza a Kávézóba.

Várható létszám 150-200 fő, a jó hangulat garantált!

Ha jöttök, a gyülekező 19:00-tól, a futás pedig 19:30. A táv 13 km. Akinek ez sok lenne, a Vörösmarty téren is be tud csatlakozni, onnan nagyjából féltáv. A részvétel szokás szerint ingyenes, de a részvételi szándékot célszerű jelezni Facebookon is az esemény címén.

1 komment

Címkék: éjszakai futás RUNtotta RUNgary BÉF

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr356289944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2014.06.10. 09:06:04

Technikai pizsamát kell gyártani, látom, 150 darabos piaci rés tátong.
Csak azért nem tudok menni, mert nem pizsamában alszok. Kilógnék a tömegből. Érted: kilógnék! :))))) Ez persze nem igaz, nem pucéran fetrengek az ágyban, csak jól hangzott.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása