16. Szigethalmi Sündörgés

2014.06.12. 09:39 Szuflavéder

Szigethalmi TE most szombaton rendezi a szokásos éves versenyét a Tököli-parkerdőben. 4,6 – 10,2 – 20,7 km-es távokon lehet indulni.

Tavaly egy otthonról elkóborolt kecske jelent meg verseny közben az "Y" elágazásnál. A nagy melegben megszomjazott és a segítők természetesen őt is frissítővel kínálták:

Kecske.jpg

Jó hangulatú, családias verseny, de persze akad olyan is, akinek vérre megy a dolog. :)

box.jpg
Olasz László és Steib Péter – Csatájukat tavaly előtt Péter, tavaly pedig Laci nyerte

Akinek nincs még terve a hétvégére, akkor akár egész napos programnak is kitűnő választás. A futás után a Szigethalom Városnapok programjain lehet lazulni. A nagysátorban folyamatosan történik valami, koncertek, Vitéz László, móka, kacagás. Ja, és az eredményhirdetés után a győztesek kupából isszák a sört:

 sör.jpg

 A teljes kiírás itt olvasható, az esemény Facebook oldala pedig itt található.

5 komment

Címkék: program versenyajánló Szigethalmi Sündörgés

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr196293928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zöld_Dani 2014.06.13. 17:08:25

A szuflafutáson voltam, és az nagyon jó volt.

hidegchaco 2014.06.14. 16:01:01

Kedves Véder,
a fenti ígéretes beharangozóra tekintettel, a magam részéről várom Tőled a "sajnos lekéstem a rajtot, mert csetnik szakadárok aknatüzében kellett terhes anyákat mentenem a jeges Dunán lángoló hajókról" jellegű magyarázatokat távolmaradásod okáról...
:)

Szuflavéder · http://szuflaveder.hu 2014.06.14. 16:38:25

@Enemy No 1: bizonyára elkerülte a figyelmed, hogy a 10 és 20 km-esek rajtját követően 200 méterrel a baloldalon ( a futók szemszögéből nézve) szurkoltam egy fekete mackógatyában. (ezt már ismered a Csefuszról) A láthatósági mellényemen pedig volt egy rajtszám, mintegy utalásképpen arra, hogy én is indulok ezen a versenyen, csak a pár perccel később indított 4,6 km-es távon vettem részt. Gondolom siettél, mert nem láttalak a 14 órás eredményhirdetésen, pedig én ott voltam :)

hidegchaco 2014.06.14. 17:05:00

@Szuflavéder: Hát, én biza sem rajtszámot, sem szurkolást nem láttam, csak egy vidám fickót, aki lelkesen kocog a tömeggel szemben... És különben is, micsoda viselkedés ez a helyiektől, hogy deklaráltan ultrafutó létükre 4 és 10 km-en indulnak el? Vincze Lilla csak este fél 7-kor lép színpadra, addig csak beértek volna mindannyian...

Szuflavéder · http://szuflaveder.hu 2014.06.14. 17:30:50

@Enemy No 1: "Hajrá, nyomjátok!" - valami ilyesmi és tapsoltam is. Az csak én lehettem az első kereszteződés után. Én sosem voltam ultrafutó és nem is leszek. Sőt a következő versenyem 800 méteres lesz :)
Ja és este a Vincze Lilla után megyek csak a Fenyő Miki koncertre 20:30 ra. ;-)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása