Mozgásvilág.hu futó tesztnap szeptember 27-én, két hét múlva szombaton

2014.09.13. 11:57 angelday

Pronál, szupinál, neutrál... mi van???

Mezítlábas puritán vagy legyen benne annyi csillapítás mintha ágybetétet kötöttem volna a cipőmre? Nem könnyű futócipőt választani mostanság.

A Mozgásvilág.hu már negyedszer nyújt megoldást a futóknak, ahol egy helyen kipróbálhatod a hazai futócipő kínálat nagyját és eldönthesd melyik való neked!

mozgasvilag_tesztnap.jpg

Itt lesz mindenki: Asics, Hilly, Hoka, Inov-8, Mizuno, Nike, Ronhill, Salomon, Suunto cégek teszttermékeit ki lehet próbálni az erre kialakított terep vagy aszfaltos körön. (Ha pedig egy kicsit jobban odatennéd magad, akkor a Salomon City Trail ingyenes edzésén is lehet indulni.)

A programok szeptember 27-én reggel 10 órától délután 5-ig tartanak a Csillebérci Szabadidőközpontban. Ha a futások közt elfáradnál, a szervezők még a frissítésről is gondoskodnak. Kiállít még a Biotech USA, az EasywaySport, a High5 és a Horalky cégek, akik frissítő sportitalaikat és ételeiket kínálják. A Just & Nahrin sátránál pedig frissítő masszázs.

A bringásoknak is érdekes lehet a dolog, mert 16 világmárka kerékpárokat is kínál tesztelésre, sőt a gyerekeket mini kerékpáros KRESZ park foglalja le egész nap.

Más programot ne tervezz erre a szombati napra, egész napra való családi programok várhatók. További programrészletek itt.

Aki előre regisztrál, 40 000 Ft értékű futó vásárlási utalványt nyerhet!

Szólj hozzá!

Címkék: programajánló családi mozgásvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr816694327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása