cityrun félmaraton és 10 km-es futóverseny Budapesten

2015.01.14. 08:32 angelday

Ulrik több, mint 3 éve szervez havi/heti rendszerességgel közösségi futásokat Budapesten. Ezekbe a futásokba mindig belecsempészi a város valamilyen érdekes helyét: Budai Vár, Citadella, Kis-svábhegy, vagy éppen a Normafa a célpont. A futások minden csütörtökön este indulnak a Várból, illetve kedden hajnali 4:50-től a Batthyány térről. (Részletes infók facebookon a RUNgary Facebook oldalán.)

rungary_var.jpg

2015-re Ulrik gondolt egy merészet és futóverseny-sorozatot indít: minden évszakban lesz egy cityrun – Fedezd fel a várost! A futások olyan helyszíneket érintenek, ahonnan meg lehet csodálni Budapestet, fel lehet fedezni olyan futóútvonalakat, amik mellett akár napi szinten is elmegyünk, mégsem tudjuk, hogy milyen jókat lehet arra futni.

Olyannyira felfedező jellegű a verseny, hogy egészen a rajt pillanatáig várni kell, hogy kiderüljenek az ellenőrzőpontok helyei, előre csak a táv ismert. Azt is mondhatnánk, hogy városi tájékozódási futóversenyről van szó. A terepversenyekhez hasonlóan dugókás időméréssel, rajtszámmal, 5 km-enként frissítőponttal, a célban éremmel, forraltborral.

cityrun.jpg

cityrun félmaraton – január 18., vasárnap
versenykiírás és előnevezés – január 14. szerdáig (ma még! péntekig kitolva)

Szólj hozzá!

Címkék: Ulrik RUNgary cityrun

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr877072709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása