Az elveszett két bekezdés

2008.12.12. 10:56 Winkler Róbert

A szerkesztő közleménye: emlékeztek még a Valencia runra? WinklAIR úgy küldte el a szöveget, hogy lemaradt a vége, így a Futóblog Winkler kalandokra éhes farkasai betevő falat nélkül maradtak. Nem mondom, nekem is álmatlan éjszakákat okozott ez az egész dolog, így végre örülök, hogy megoldódik a kérdés, visszatérhet az álom szemeimre. Kérem engedjétek meg nekem, hogy prezentáljam a poszt végét úgy, ahogy Winkler azt papírra vetette:

Mondanom sem kell, a megfelelő térnél elfelejtettem balra fordulni, ezért megint csak feleslegesen jártam meg egy felüljárót és állapítottam meg, hogy na újfent megtaláltam a város egy végpontját, mert Valencia önkormányzata köszöni a látogatást.

Ekkor értem el azt az állapotot, mint a vizelési inger végső határára jutott ember, aki olyannyira gátlástalanná válik, hogy bárhol elereszti, csak maradjon életben, bementem egy háromcsillagos Holiday Innbe, és kértem egy térképet. Még hátravolt vagy húsz perc, nyolc kurva, egy hosszú hatsávos, egy nagy kanyar a Fülöp hercegről elnevezett tudományos múzeum és modern épület-komplexum körül, amit azt hiszem, még a 3-as BMW bemutatójáról ismerek, és hazaértem. 1 óra 40, jó tempót mentem végig, szerintem a 15 kilométer minimum megvolt, bár sportbandet nem hoztam magammal.

Éhesnek éhes voltam, de mire lenyújtottam és megfürödtem, lusta is. Úgyhogy kiittam a hűtőből a négy kis üveg gyömülcslét, egy Perrier-t, felfaltam a kis dobozos Pringles-t és a konzerv mogyorót, aztán még egy órát néztem a nagy izgalomra valami öbölháborús mozit, amiben egyetlen ismert színész sem volt, spanyolul. Nagyszerű este volt, barátaim.

Megyek ma is, csak most már viszek térképet.

A képeken látható a Kia Soul, a tengerparton talált futógép és a térkép, amin a Holiday Inn recepciósa berajzolta, merre szaladjáljak, ha jót akarok.

7 komment

Címkék: valencia run bekezdés fogalom nélkül

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr68818664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2008.12.12. 11:19:32

szeretem a blogalapítók cikkeit.
jók a szakmaiak is, de azért ezek az igazi szórakoztató írások. hiába ez egy külön szakma.

boibo 2008.12.12. 11:29:04

A Kia Soul-os cikk kevésbé fogott meg. ( totalcar.hu/tesztek/soul08bem/ )
Az igazán izgalmas dolgok itt történnek, hiába, no! :-D

potyesz 2008.12.12. 14:16:42

Koszonjuk, igy ma mar mi is jobban alszunk. :)

palyi 2008.12.12. 17:30:42

Akkor már szent a béke a szerkesztőségben? :)

7241gabi 2008.12.13. 09:20:02

Remek, most már mindenki nyugodtan alszik:-)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása