Mindenki a HHH-ra!

2011.12.14. 11:33 mgergoo

Egy hete írtam, hogy mindenkinek a Hungaroringen van a helye és aki ott volt, tudja igazolni, hogy mennyire, de mennyire igazam volt. A Hungaroringet végigfutni maradandó élmény és egyedi lehetőség volt, a közösségről ne is beszéljünk, elég felnézni a Facebookra, azóta is jönnek a képgalériák és a kommentek. A történet persze nem áll meg! Megyünk tovább és szombaton (12.17) a Nike Futóklub felköltözik a Hármashatár-hegyre, jön velünk a cipőtesztes kamion is, aki hegyi, és/vagy terepkörülmények között akar cipőt tesztelni, annak is itt a remek alkalom.

A hegyi futást én a magam részéről a térdem miatt sajnos nem tudom bevállalni, de ott leszek, fotózom, Facebookon tolom majd a képeket, főzöm a teát nektek és kilószám öntöm bele a cukrot majd, hogy esélyetek se legyen bejutni a vadiúj fogyóverseny második fordulójába. :D

Nyáron egyénként próbáltam már ezt a Panoráma-kört, mindenfajta nevetőgörcs nélkül szenvedtem végig, igazán kellemetlen csak az volt, hogy a Futóklub haladócsoportjának állandóan rám kellett várnia, nem éreztem jól magam, de nektek nem kell ilyenekre gondolni, mindenki nyugodtan jöhet, akár azok a kollégák is akik még a 6-7perces kilométerekkel tolják síkon, Sanyosz szent ígéretet tett, hogy lemaradnak a lassabbakkal, ezt az útvonalat tényleg mindenkinek látni kell, tessék szépen jönni! 

 

Idézek az esemény Facebook lapjáról (ahová ismét kérjük, hogy jelezzétek a részvételi szándékotokat, hogy mennyi cukorral készüljek a teába :-) 

Érkezés 9:45 és 10:15 között, majd 10:15-től Kiss Zsanival bemelegítés, 10:25-kor pedig szaladjunk fel a hegyre! (Két távot is kijelöltünk, így ki-ki a saját tempójának és felkészültségének megfelelően választhat a kis és a nagy kör közül.)

Találka a Fenyőgyöngye parkolóban 

Megközelítés: a Kolosy tértől fölfelé a Szépvölgyi úton autóval, vagy a 65-ös busszal a Fenyőgyöngye megállóig (végállomás, 7 perc a menetidő), de a bátrabbak fel is futhatnak bemelegítés gyanánt.

Végül mivel a pénteki bulin a "Víz" csapatnak nem volt HHH promó videója, ezért szeretnék utólag benevezni az alábbi videóval (VIGYÁZAT: Az interjúban Sanyosz 11 órás kezdésről beszél, ne hallgassatok rá!)
 

2 komment

Címkék: ajánló hhh futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr103461451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pannonfunk 2011.12.14. 17:50:31

És még ezt is hozzászerveztük, aki sokat akar futni lassan, jöjjön velünk!

utunkultraba.blog.hu/2011/12/13/szombati_lsd_party

ulrik · http://ulrik.blog.hu 2011.12.15. 12:20:27

‎"Átléptük a 2.000.000 Ft adományt az idén - a cél közel van, de még nem értük el. Már csak egy pici hiányzik: karácsonyi akciónk az utolsó lépcsőfok. Minőségi kézműves borok (rosé 1500, vörös 2000 Ft adomány), akciós hosszú ujjú NIKE futómez (5000 Ft adomány): ez az ajánlatunk.

Cserébe vállaljuk, hogy a tavasz első nagy versenyén, a Vivicittán bemutatjuk, használatba vesszük, majd a Margitszigeten kölcsönözhetővé tesszük az eszközöket.

Szombaton át is tudja venni a Balboán, illetve a HHH-futáson, aki addig rendel (suhanj@suhanj.hu, ha szombaton átvennéd, lszi adj meg mobilszámot, hogy biztosan elérjünk)."

suhanj.blogspot.com/2011/12/kozel-cel-segits-te-is-hogy-elerjuk.html

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása