Hétvégi programajánló: SZEgerSZ

2013.10.25. 08:10 szasza75

Ne maradj otthon!

Minden héten kedden, futók kis csoportja kebelezi be a Hármashatár-hegyet. Egy bő óra futás után mindenki hazamegy dolgára – ez a KESZ. Enikő és Jani gondolt egy nagyot és kitalálták, legyen egy-egy tájegységben egy ún. kihelyezett – SZESZ.  Már volt ilyen a Mátrában, kétszer. A következő SZESZ szervezőgárdája kiegészült Petivel. Mivel ő egri, értelemszerű volt, hogy most a Bükk ad otthont a kihelyezett futópartynak.

A mostani SZESZ a SZEgerSZ fantázianevet kapta. A gyülekező Bélapátfalván lesz. Indulás  ezen a héten szombaton reggel 9-kor. Két távot, egy 16  és egy 36 kilis karikát jelöltek ki a szervezők, így azt gondolom érintünk pár pazar helyet. Nézzük csak a hosszabb útvonalat:

szeszhosszu.jpg

Az útvonalról pár kép.

Nem kell más, csak futócucc, illetve váltásruha. A rajthelyen van zuhanyzási lehetőség, így utána komfortosan lehet inni és enni. Nem verseny, hanem közösségi élmény, így majdnem ingyenes: 1000 Ft-ot lehet bedobni a becsületkasszába, ami a melegétel árának része.

Nem tilos finom sütiket, egyéb italokat hozni, az ilyeneknek mindenki örül. Délután boldogan lehet beszélgetni a hasonszőrűekkel. Jelentkezni itt lehet, eddig több, mint százan meg is tették már. Akit egy interjú is érdekel a szervezőkkel, ide kattintson.

Akiben lesz még erő vasárnapra is, az próbára teheti magáti a Miskolci Barátság Maratonon. Nem lesz unalmas hétvége. :-)

A tavalyi SZESZ-ről néhány snitt:

6 komment

Címkék: programajánló Eger Bükk SZESZ

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr185596236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2013.10.25. 09:47:23

Klassz útvonal, a Szalajka-völgy -> Istállós-kő kellemes menet lesz. Embert próbáló, mezőnyt rostáló. :))))
Visszafelé a Katonasíroktól menjetek Bél-kő felé és a kőfejtőt megkerülve le Bélapátfalvára. Onnan is szép a kilátás.

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2013.10.25. 10:57:13

Szuper kis programnak hangzik a hétvégére, remélem jó időtök lesz. A rövidebb táv nagyon érdekelt volna, én is egri vagyok, sajnos nem megyünk a hétvégén haza és a bokámmal sem merek még csak síkon futni.

nagykrisz_2 2013.10.27. 22:47:27

OFF:
komolyan 80 rugó a legújabb nike dzseki? wtf?

angelday 2013.10.28. 10:22:45

@nagykrisz_2: az az olcsóbbik modell. :)

daikini 2013.10.28. 22:15:49

Valaki el tudná küldeni vagy belinkelni a rövidebb útvonal trackjét? Nagyon örülnék neki! köszi előre is

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása