Futós-rajzolós

2014.08.11. 15:25 SeSam

A San Franciscoi Claire Wyckoff a Nike+ alkalmazás segítségével fut, és ha már fut, a térképre felvitt GPS útvonallal "rajzol" is. Hát, mindenkinek kell egy hobbi.

Amikor nem a következő futását tervezi új térképes ábrákat keresve, szövegíróként és szinkronszínészként dolgozik. Arról nincs információ, a férje mit szól a "kreatív" útvonalakhoz. Az összes rajzot meg lehet találni a hölgy Tumblrén – ebből egyes ábrák, amiket itt nem szerepeltetünk, nem feltétlen alkalmasak a munkahelyi megtekintésre. Egyébként abból a szempontból nem hülyeség ez a rajzolósdi, hogy ilyen forróságban legalább ad valami motivációt az elindulásra.

A Corgi meg a Space Invader már egész érdekesek mondjuk:

tumblr_n768i2PwMS1texhuno1_1280_1.jpg

tumblr_n9ug2bJmfm1texhuno1_500.jpg

Nekem eddig csak a szívek jutottak eszembe, amit a Valentin-napkor a Futóklubban is meg lehet futni általában. Meg az archívumban találtam egy 23 kilométeres feliratot DaMartiantól, az a nem semmi.

Ti rajzoltatok valaha futással? Kíváncsi vagyok.

3 komment

Címkék: rajz GPS Nike+

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr586592815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2014.08.12. 09:57:59

Előre féltem, hogy az egyik ábrán egy pöcs lesz rajzolva. Nagy divat az manapság. Kellemesen csalódtam. :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2014.08.12. 14:39:13

@angelday: még igazi, férfias, szőröstökű is volt. A félelmem az volt, hogy itt, a Futóblog oldalán lesznek ezek, mert valahol, talán a 444.hu-n címlapos volt a kékeres méteres.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása