Hétvége Siófok

2008.08.07. 12:03 Winkler Róbert

Hétvégén nem lesz futás, Siófokon vezetem a monstre Verda napok műsorát, egész nap jövés-menés a helyszínek között, este koncert, ebből nem lesz sport. Illetve tulajdonképpen lehet: már péntek este ott leszek. Tehát kicuccolok a szállodában, bejárom a terepet, aztán hát mit csinálhat az ember? Megnyomja a kerek gombot a pendrive-nak látszó tárgyon, és szalad. Legalább kipróbálom, lehet-e csuklósúllyal és a sportsband-del egyszerre, úgy, hogy utóbbi a zsebben van. Legalább nem nézegetem annyit a kijelzőt. Úgyis autóval megyek, vihetem az öszes kramancot, tehát a laptopot is, majd jól feltöltöm az eredményt az éjjel, esetleg tervezek egyet google map-en, bár az ilyesmit nem szabad túlzásba vinni.

Még tavaly egy kolléga kérdezte, hogy nahát, futok, de jó, ő is tervezi. Később beavatott a részletekbe,– pont a googe mapsről jutott eszembe. Ő például már az útvonalat is megtervezte, mellesleg tőle hallottam először erről az Apple alapú technológiáról. Csak ő geek-vonalon közelítette meg a dolgot. Nagyjából beszerzett mindent, annyit tudott a programozási háttérről, amennyit én sose fogok, egyszer megmutatta a tervezett útvonalat is. A térképen a belvárost láttam. Oké, hát ott is lehet futni, gondoltam. De az útvonalterv erősen túlbecsülve is maximum 20 saroknyi volt, elég fantáziátlan téglalap alakban. Minek ehhez google? -– kérdeztem. Hát a tervezés miatt. De az ember ha tíz percet akar futni összesen, elindul egy irányba, és öt perc után vissza, nem? Hát, a geek nem mindig ezt csinálja. Pár hetente megkérdeztem a kollégát, lefutotta-e már a belvárosi nanomaratont. Nem. Aztán szomorúan megjegyezte, hogy a minap meg is nézte, merre van a futócipője, és a dobozt elég vastag porréteg borította.

A Just do it nem is olyan hülye szlogen.

7 komment

Címkék: tervek álmok

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr26604929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arpesz · http://kerekparral-athenig.blog.hu 2008.08.07. 16:00:59

Gimis matektanárom mondogatta mindig, amikor sehogy se tudtuk kicsavarni egy egyenletből az ismeretlent:
"Minek bonyolítsuk túl a dolgokat, elég bonyolultak azok maguktól is..."

minerel 2008.08.07. 21:59:33

hehe... Ausztriában voltam és ott mentem el futni és én is úgy gondoltam, hogy futok 20percet és vissza megint húszat. egy genya kis lejtőn futottam és azt hittem sose jutok vissza a saját lábamon.
Lehet a nano maraton a várhegyre ment...:-)

FutoBolond 2008.08.07. 23:05:32

Winkler, kb mikor es melyik szallodabol mennel holnap futni? Esetleg csatlakoznek :) Dudolok neked powersongot :)

FutoBolond 2008.08.07. 23:06:19

Apropo, aug 31 Nike human race-re jon valaki? München?

angelday 2008.08.08. 09:40:41

Winkler és én megyünk. Winkler Isztanbulba, én Münchenbe.

krumpl 2008.08.09. 18:40:05

Baratnőm és én is indulunk Münchenben a futáson. Ha van kedvetek össze is szerveződhetünk egy laza levezető sörözesre valamelyik jobbfajta Biergartenben :)

FutoBolond 2008.08.10. 22:58:21

Józsi, akkor remélem, Münchenben összefutunk :)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása