Top 10 idegesítő dolog futás közben

2009.03.15. 23:16 Winkler Róbert

A Népszigetet választottam, fellépcsőztem a kishídra, a tetején néhány futónak látszó illető végzett nagyon óvatos nyújtó mozdulatokat, bár akár horgászok beszélgetése is lehetett. Az éji félhomályban viszont tisztán látszott, hogy a híd túloldalán valaki rendesen nyújt. El is merengtem, hogy megy ez, sose értem, amikor például valaki a Margitsziget centrumában áll le, vagy a semmi közepén kezd el nyújtani: ezután az izzadt cuccban hazasétálnak, vagy mi? A sporttárs közben tovább nyújtotta a hátát, na mondom, végre valaki nem lógja el a házi feladatot, különben is, mennyire jól eshet így a korlátba kapaszkodva, lehajolva, segget kitolva kinyújtóztatni hátat-gerincet. Lassan is csinálta, ahogy kell, ez igen. Aztán odaértem. Hát persze, csodák nincsenek, igazából csak egy tökrészeg hajléktalan próbált lábra állni, hogy a zárás előtt beérjen a népszigeti szállóra.

Lekocogtam a túlsó lépcsőn, és ahogy ráfordultam a Zsilip utcára, már éreztem, hogy a jobb oldali fülhallgató mindjárt kiugrik. Csuklyán át visszanyomtam. Ahogy a továbbiakban ötven méterenként. De miért?! Évek óta ugyanaz a fülhallgató ugyanabban a fülben, bőséges százkilométereken át mindig minden rendben volt, vagy legalábbis sose esett ki. Azt hiszem, én ezt jelölöm az idegesítőségi toplistára. Van még egy csomó dolog; itt fáj, ott fáj, kibomlik a cipőfűző, nem tűrtük be a pólót, rosszul rögzítettük a kámzsát, otthon felejtettük a papírzsebkendőt, kavics megy a cipőbe, a szemünkbe megy valami, a kedvenc kanyarunkban turistabusz áll és járatja a motort, több száz métert elgázosítva.

Egy sem ilyen demoralizáló. Ugyanolyan, mint amikor a lemezjátszón ugrik a tű, a kazetta ki van nyúlva, az MP3 recseg, a telefon a legérdekesebb résznél veszti el a térerőt. A mozgásunkat is szétzilálja, hogy állandóan a fülünkhöz nyúlkálunk, de ki nem kapcsolnánk, mert tök jó zenét hoztunk magunkkal, és miért ne maradna most bent? Kicseréltem a jobbat a ballal - ugyanaz.

Egy-két kilométer szánalmas barkács után azt is éreztem, hogy a torkom ropogósra hűlt - az ember a légzésére se figyel ilyenkor. Pedig a légzés minden sport alapja: a teniszezők is azért ordítanak minden ütésnél, hogy tutira ki legyen fújva a levegő, a bokszolóknál is azt a legnehezebb megtanulni, hogy minden ütésre, adott esetben az ellenfél ütéseire is fújja a levegőt, mert beszívni úgyse felejtjük el.

57 komment

Címkék: szavazás életmód hétköznapok bigyók népsziget széldzseki

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr221003711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2009.03.16. 01:04:49

Kicsit offtopic leszek, de kéne a segítség.
Felvettük, megnéztem, de ha megdöglök se tudok rájönni a pronálásomra. Hátha van itt egy szakértő.

www.youtube.com/watch?v=frw-x-oS5F0

asszem erre mondják azt hogy csámpás.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2009.03.16. 05:35:54

no3: szembeszél
no2: eső
no1: no2+no3 egyszerre.

DaMartian 2009.03.16. 07:46:26

Én az esőt szeretem!
A szél az tényleg gáz, főleg hidegben, nyáron 40 fokban még kellemes is tud lenni! Ami bennem is feltolja a pumpát az a fülből kieső fülhallgató, az utat teljes szélességében elfoglaló beszélgető család/baráti társaság főleg ha még cigiznek is. Meg hiperszar, amikor elkezded érezni, hogy a póló dörzsöli a mellbimbódat, és tudod hogy még x kili hátravan. Na akkor jön a mellre tett tenyérrel futás vagy a póló húzkodása, de úgy meg sokáig futni! Amúgy Robi! Nem hiszed el mit találtam vérző mellbimbó ellen! A Salvequick gyárt FOLYÉKONY TAPASZT! Sajnos elég drága, de állat. Egy pillanatragasztó szerű tubusból kinyomsz picit, szétkened, pár másodperc alatt megköt. Vékony, mint egy hártya, de nem ázik le, nem pöndörödik fel, nem húzódik, nem idegesít.. Király! Nem kell 5 centis csíkot feltenni, elég tényleg a lényegre kenni, és nem epillál simára amikor leszeded! A héten kipróbálom, hogy egy maratont is végigbír-e? Ha igen, akkor nálam Leukoplast good bye!

Tréning Atya 2009.03.16. 08:14:56

A szembeszél szar, ha hideg is, az szívás, különböző szagfelhők (füst, dög, szar), nyári futás alkalmával, bogárraj az arcba, szájba.

MrCain 2009.03.16. 08:24:36

Nálam a kieső fülhallgató a legidegesítőbb, de az egész járdát elfoglaló sétálók, dohányzók, kutyát póráz és szájkosár nélkül sétáltatók is előkelő helyen vannak. Szerencsére ez utóbbi három csak itt Bp-en van, otthon falun, a mezőn nem sok ember szokott sétálgatni, max őzek, de azok egyelőre nem támadtak meg.

Nimandi 2009.03.16. 08:37:48

Számomra a legidegesítőbb a kiszolgáltatottság érzése a wc nélküli szigeten. Talán valami fizikai gondom van, de a futás rázkódása olykor azt az érzetet tudja okozni, hogy nekem nagyon kell, múltkor már bementünk az atlétikai centrumba, de ott átalakítják. Állítólag az uszodánál van. Jó lenne egy nyilvános, ahova nem kell bekunyerálni magam. (Lásd Aki csak pisilni ment a cukrászdába.)

Ott nyújtok egyébként kint, és teljesen amatőr és kezdő futóként azt a módszert dolgoztam ki, hogy lekocogok nagyon lassan a szigetre, ott leveszem a felső réteget, derekamra kötöm, futás után visszaveszem, hogy a nyújtás és utána a lassabb haladás közben már védjen valami. Tudom, hogy így kényelmetlenebb futni de az én tempómmal nem sokat zavar.
Lehet, hogy durva, de már szálltam fel ilyen állapotban tömegközlekedési eszközre, ha máshova mentem éppen haza (26-os busszal néhány megálló szerencsére), szerintem így egy plusz réteg ruhával elég szalonképes vagyok. Azt nem tudom, hogy oldható meg, ha valaki tényleg messzebb lakik, de még nem annyira, hogy már ott keressen magának utat.
A tavasz és a nyár meg nekem eddig kimaradt futós életemből, most jön az első, majd kiderül, mennyire büdös az ember egy pólóban.

Esőben meg nem is gáz futni, nagyobb gáz esőben éppen nem futni. ,)

szasza75 · http://szasz-a.blog.hu 2009.03.16. 08:43:02

Nimandi:

a szigeten két helyen is lehet WC-t találni. Az egyik a Sportuszoda a másik a MAC.

BGy · http://babosi.blog.hu 2009.03.16. 09:02:20

Igen, a bimbó! Nekem egy évben egyszer-kétszer fordul elő, hogy kikezdi a póló. Ráadásul mindig megérzem, már az öltözködésnél, hogy most valami nem az igazi. Pedig ugyanazt a 2-3 pólót cserélgetem, nem tudom, mi befolyásolja. A prágai félmaratonon tuti, hogy leragasztom. Kipróbálom ezt a folyékony tapaszt én is, vagy a megmaradt energiagélemet kenem oda. :))) Bimbóra fel!

Nimandi 2009.03.16. 09:27:07

@szasza75:
Köszi! A MAC melyik is? És ide simán be lehet menni, vagy kell egy kis beköszönés, magyarázás?
(Na, a végén tényleg csak a futósávon cigizők maradnak idegesíteni? ,)

szasza75 · http://szasz-a.blog.hu 2009.03.16. 09:31:23

simán be lehet mindkét helyre köszönés nélkül menni. MAC =Margitszigeti Atlétikai Centrum.

Mylady 2009.03.16. 09:37:57

@Nimandi:
A távolsághoz: én M3 vonalán lakok és a szigetre járok futni.
Metróval a nyugatiig, onnan gyalog, visszafelé szintén (néha közbeiktatom a 26-os buszt). Engem nem érdekel, hogy ki mit gondol. Jónéhány utastársnál simán szalonképesebb vagyok. (mondjuk nem vagyok az a jó büdöset izzadó típus :) )

Az öltözködésem nekem is hasonló: egy pluszréteg kell előtte-utána, amit futásnál a derekamra kötök. Ez mostanság egy plusz széldzseki. Szóval ha láttok valakit, aki széldzsekiben fut, miközben van egy másik széldzseki a derekára kötve, az én vagyok...

Mylady 2009.03.16. 09:39:30

@szasza75: a MAC-ban nem kell fizetni?
Én mindig azt hittem. Vagy az csak az öltözőhasználatért van?

felician 2009.03.16. 09:41:35

@kombinat: én nem tudom, de pl a váci úti adidasboltban van futószőnyeg, azon ha átfutsz meztélláb, megmondják a frankót. ingyér.

kinney 2009.03.16. 09:45:05

a MAC-ból szombaton hajtottak el, mondván, hogy az ott lévő WC a büféhez tartozik, nem a futóké, csak mindenki azt hiszi (!). mindezt némileg durvább szavakkal mondta a recepciós, miután én is szó nélkül mentem a WC-hez, de az zárva volt...
a sportuszodában viszont tényleg OK.

tvk · http://kodzaj.blog.hu 2009.03.16. 09:57:08

-lemerülő elem az mp3 spieler-ben.
-hidegben megmerevedő fülhallgató zsinór (nekem ettől szokott kiesni a fülemből).
-csörgő, zötykölődő kulcssomó.

-én magam, ha előtte bezabáltam vagy nem vagyok jó formában.

Domesticdragon · http://domesticdragon.blogspot.com/ 2009.03.16. 09:58:18

mit utálok futás közben:
#1:-Oszkár hagyd a macskát futni!
#2:-Baba hagyd a macskát futni!
#3:-bepárásodik a futószemüvegem
#4:-a legjobb számnál esik ki a fülhallgatóm
#5:-pofaszél
#6:-nyújtás közben a kutyáim az arcomat kóstolgatják(pfuj!)-futás után jó negyed órát még nyújtok,közben a "dögök" mászókának használnak,és igencsak veri a két óriáscsecsemő a 40 kilót alulról!
#7:-a tejszállító kamion belelök az árokba(a shungja)
#8:-nálunk olyan a talaj,hogy platformos lesz a terepcipőm futás után
#9:-csörög a telefon munka miatt én meg a fülemen veszem a levegőt beszéd közben
#10:-rámjön a szükség én meg messze vagyok a házunktól,ráadásul még zsebkendőt is elfelejtettem hozni.

BGy · http://babosi.blog.hu 2009.03.16. 10:23:59

Fiúk pisilhetnek egy fa tövénél is. Ilyen a szigeten is van, tehát ezt a versenyt mi nyertük.
Nekem szerencsém van, mert erdőben futok, ezért csak az zavar, hogy közben visszaáll a pulzusom, mert helyben futva nehéz az anyagcsere végtermékeit visszaadni újrahasznosításra a természetnek. De ez 2-3 alkalom egy évben. És abból 2 lekuporodás egy kilóméteren belül. :))) A műkaját nem bírja a gyomrom.
Az is rossz, mikor a szemedbe megy egy bogár és km-eken keresztül nem bírod kidörzsölni.
Amikor új cipője van az embernek, akkor biztos, hogy esős idő van egy hétig, hogy véleltenül se lehessen villantani a szép, tiszta cipővel, mert két lépés után már mocskos. :)))
Ha kimossuk a cipőt, vajon a felsőrésze veszít valamit a funkciójából?

Vegyi Ali 2009.03.16. 10:42:35

No.6: füst (cigaretta, autó, busz, stb.)
No.5: gödör, vagy más tereptárgy, amiben hasra lehet esni
No.4: Szembe, orrba, szájba csapódó rovarok
No.3: pisi/kaki/hányinger
No.2: kutyák
No.1(holtversenyben): támadó kutyák
& kioldódó cipőfűző (én ezt valamiért szinte mindig megszívom)

Nimandi 2009.03.16. 10:49:05

@kinney:
Jahogy az a MAC. ,) Mi két hete kopogtattunk be tisztelettudóan, és kedvesen elmagyarázták, hogy nincs wc, mert felújítják.
Akkor megnézem az uszodát, szerintem alapvető, hogy legyen egy biztos egérút, és jobb felmérni még akkor, amikor az ember nem az életéért fut. ,)

haan-chee · http://www.wellnesscafe.hu/futoblog 2009.03.16. 11:06:01

Az én kedvenceim (nem feltétlenül ilyen sorrendben):

- hidegben állandóan folyik az orrom futás közben, ezért zsepivel a kezemben futok, és 200 méterenként törlök
- 2-3 kör alatt elfogy a betárazott 10 zsepim
- elfagy a fülhallgatóm zsinórja, ezért állandóan ki akar esni a fülemből a dugasz
- hiába húztam meg a nadrágomon a madzagot, mégis le akar rólam esni
- az mp3 lejátszóm ki akar csúszni a nadrágzsebből (szerencsére csak néha fordul elő)
- a hosszú nadrágom szára fel, míg a zoknim lefelé csúszik, így egy kb. 10 centis sáv kikandikál a lábamból, persze mindez a legnagyobb hidegben szokott előfordulni
- akármerre futok a szigeten, a szél valahogy mindig szembe fúj
- a Pest felőli oldalon mindig melegem van, de mire nekivetkőzöm, öltözhetek vissza, mert a budai oldalon mindig fázni kezdek
- ha nem veszek fel sapkát, akkor a hajam folyamatosan szétcsúszik, belelóg a szemebe, rátapad az arcomra
- a kulcsom valahogy mindig csörög

Hm, azt hiszem, nagyjából ennyi kínom szokott lenni futás közben. :-)

FutoBolond 2009.03.16. 11:19:47

1. duhosen ugato kutyak + res a keritesen kombinacio.
2. kulcscsomo
3. hidegben gyorsan merulo / feltolteni elfelejtett ipodom
4. mar megint nem az idojarashoz oltoztem, tul sok / tul keves
5. gellerthegyen turistabusz jaro motorral
6. nagy levego az elottem setalo cigifustjebol

Amugy mindig jot rohogok, akik felmaratonnal mar az elso 500 meter utan fat keresnek... :)

xhege 2009.03.16. 12:31:59

Legidegesítőbb dolgok:

- túlöltözöm magam és melegem van (fázni még sosem fáztam)
- cipőfűző kikötődik (ez rendszeresen egy alkalommal a jobb lábamon fordul elő, gondolkodtam, hogy mielőtt megkötöm bekenem pillanatragasztóval)
- két alkalommal keresztezem a főutat és nem jó ha pirosat kapok, illetve ha nagy a forgalom és várnom kell
- pisi/kaki/hányinger (igaz ezek nem jellemzőek)

Ha már itt tartunk volt egy ismerősöm, aki azért nem futott, mert kb 10 perc után minden egyes alkalommal nagydolog végzési ingere támadt. Futás előtt hiábba kuporgott 20 percet a wc-n preventív jeleggel, mert akkor semmi nem történt, ahogy futni kezdett meg jött az inger. Ez mitől lehetett, hogyan lehet kivédeni?

chigabi 2009.03.16. 12:38:05

@haan-chee:
"akármerre futok a szigeten, a szél valahogy mindig szembe fúj"
Ezt hívják menetszélnek. Túl gyorsan futsz :D

Nimandi 2009.03.16. 12:58:55

@haan-chee: "- a Pest felőli oldalon mindig melegem van, de mire nekivetkőzöm, öltözhetek vissza, mert a budai oldalon mindig fázni kezdek"

Milyen igaz. Pest felőli oldalon nem szokott annyira fújni a szél, ember leizzad, másik oldalon a finom hűs levegő meg átmegy a 2 technikai pólón.

Blamazs 2009.03.16. 13:09:59

En a cipofuzovel azt csinalom, hogy duplan kotom a "masnit" tehat egyszer megkotom es utana a maradekot ujra. Miota igy hasznalom, soha nem lazult ki, elotte 2 utca utan mindig.

decibells (törölt) 2009.03.16. 13:12:02

@xhege: Az ismerősödnek a bemelegítő futás után kellett volna wcre mennie, majd az output után elkezdeni az edzést.

Az én negatív rangsorom:
1. kutyák
2. minden füst /cigi, avarégetés, gépjármű/
3. rosszindulatúan beszóló gyalogosok
4. autósforgalom a keresztutcákban
5. ittfáj-ottfáj érzés
6. folyton csipogó pulzusmérő :-)
7. szél, eső, hó, jég, sár, hideg, tűző nap, meleg :-)

haan-chee · http://www.wellnesscafe.hu/futoblog 2009.03.16. 13:17:20

@xhege: A mozgás beindítja az ott lent lévő ingereket, aki nem mozog rendszeresen, annak ez mozgás közben jelentkezik. Ha rendszeresen fut például az ember, akkor egy idő alatt beáll az alhasi működés úgy, hogy előtte tudjon produkálni az ember, esetleg utána, ne pedig közben kelljen neki. Az ismerősödnek ajánlom a helyben futást a wc előtt, hátha... :-)

@Nimandi: Örülök, hogy nem én vagyok ezzel így.

@oviki: Nem is gondoltam, hogy ilyen gyors vagyok. :-D

FutoBolond 2009.03.16. 13:19:13

"rosszindulatúan beszóló gyalogosok"
anno a Zold Pardon mellett elfutva mindig garantaltak voltak a beszolasok. nagyon sosem vettem zokon, mert tudtam, hogy egy ora mulva zuhanyozva megint arra jarok, es jelentosen jobb eselyekkel vetem magam a parvalasztasi ritualekba, mint az ejjelnappaliban batorsagot meritok... :)

a Petofi hidon inkabb a szmog volt az idegesito, meg azok a gyalogosok, akiket utolerve pont eled lepnek... :)

DaMartian 2009.03.16. 13:25:44

Ja igen, a szembe muslinca tényleg szar!
Szerencsére konkrét sz@r élményeim nem voltak még futás közben, nem szokott gondot okozni, egyetlenegyszer volt Nike félmaratonon, hogy emiatt lett pár perccel rosszabb időm (kényszerszünet : )

zerushunter 2009.03.16. 14:31:08

számomra idegesítő dolgok (másokéból merítve és hozzátéve):
nadrág kidörzsöli a belsőcombot, póló a mellbimbót,
ugató kutya kerítésen kívül, kerítésen átlógva, mögöttem futva,
nem viszek elég papírzsebkendőt
WC keresés futás közben (inkább a kettes problémánál rosszabb a keresés)
villamoson feszengeni izzadtan
többnemjuteszembe

CsabaÚr 2009.03.16. 14:42:10

@DaMartian: ez a folyékony tapasz nagyon jól hangzik, hol lehet kapni?

Nekem a kidörzsölős az első, bárhonnan támadó kutya és motorjártó busz holtversenyben ezüstérmesek
Esőben futni kimondottan szeretek, szél nem zavar.

BGy · http://babosi.blog.hu 2009.03.16. 14:50:40

@kombinat: itt van három video, ahol rajzokon van szemléltetve a lépés. Hasonlítsd össze a tiéddel. mizuno.blog.hu/2009/01/09/pronalas#more868124

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2009.03.16. 14:56:32

versenyen a legnagyobb NO1 szivatás: cél előtt még egy pár száz méter kitérő erre-arra.

Nebameg 2009.03.16. 16:23:49

A kutyaszar a legidegesítőbb, amit a gazdik nem szednek össze, a jófutóember meg belelép.

DaMartian 2009.03.16. 16:25:11

@CsabaÚr: Én a TECSÓban találtam meg, de szerintem gyógyszertárban is kapható..

CsabaÚr 2009.03.16. 17:06:16

@DaMartian: Köszönöm, azt hittem bonyolultabb! A Balatonkörön kipróbálom hétvégén.

Nylonman 2009.03.16. 17:13:13

@CsabaÚr: Szerintem a sima fehér vazelin éppoly jó megoldás... az úgy is van otthon mindenkinél nem? ;)
ejj... csak azért hogy a tehén tőgyét ne dörzsölje ki a fejés!

CsabaÚr 2009.03.16. 17:17:46

@Nylonman: Na ez az, amit elvből nem :o)! De a haztaji.blog.hu-n szerintem nyerő lesz a tipped!

boibo 2009.03.16. 17:24:07

Egy szakaszon a bicikliúton futok. Múltkor szembe jött velem egy autó. Már ettől berágtam, de azért még egy finoman gesztussal megérdeklődtem, h mi a jó anyját keres ott? Mit gondoltok, mit válaszolt??? Ez BICIKLIÚT, nem futkosásra való!
:SSS

BGy · http://babosi.blog.hu 2009.03.16. 19:03:13

Hát, gyerekek, most jöttem vissza egy 17 km-s etapról. A Top 10-ből egy dolog megtörtént velem. Kellett itt az ördögöt a falra festeni (devil graffiti)! Inkább beszéljünk 4 perc/km eléréséről, hátha az is megtörténik. :)))

AdrianMole 2009.03.16. 21:10:15

Off: Jó volt a Fókusz riport, Zsola! Gratula a fogyáshoz!

kx 2009.03.16. 21:35:08

sokadszorra olvasom a zsebkentőnélküliség irritációját és felmerült a kérdés, hogy csak a bicósoknál ALAP a "tool-free" orrfújás? Egyik orrcimpa (vagy hogy híjják) befog és egy erőteljes JET löket a másik lukon. A szabadságnak egy olyan foka tárul az emberfia elé, ami szavakkal nem leírható. Nyilván nem szockorrekt, tehát mondjuk délután 5-kor a "csúcsforgalomban" igyekszem én is mellőzni, de sötétben pl. nem lát Allah :) (jó, mondjuk a tech tökéletes elsajátításához rögös út vezet, de sztem simán megéri az az x lecsulázott hónalj és/vagy szájszél)

csbandi 2009.03.16. 22:45:18

Szintén a kipogyogó fülhallgató volt a no.1 idegesítő tényező. Télen mondjuk nem vészes mert a sapka nem engedte kiesni de most, hogy kezdődik a tavasz már kezdtem én is aggódni. Szóval jó előre befektettem egy kampós változatba. Egy hete ebben nyomom. Ajánlom mindenkinek. Sok mérgelődéstől szabadítja meg az embert.

cgi.ebay.com/Philips-Nike-Flow-Sport-Headphones-SHJ025_W0QQitemZ230331318556QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item230331318556&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1729%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A2%7C294%3A50

Critmiss 2009.03.17. 09:06:52

Ne felejtsük el az előzési protokollt be nem tartókat sem! Tudjátok: aki nem lassul le illendően, amikor előzöd, illetve fordítva is, aki nem gyorsul fel eléggé, amikor előz. Sőt van, aki minden erejét összeszedve vissza akar előzni. Na az kész.

HelloJozsi 2009.03.17. 09:36:38

@kx: Hahh :)
Nekem is ez a módszerem, csak nem mertem mondani. Érdemes elsajátítani.
Idegesítő dolgok:
Comb- bimbó dörzsi
Ebek
Túlöltözés (legjobban a sapka alá beizzadás, viszkető hajtő brr...)
Fülhallgató
Füstök

Petyuritisz 2009.03.17. 10:17:29

Engem momentán az idegesít legjobban futás közben, hogy még mindig nem tudok a zsír Futóblog-os pólóban feszíteni...

Van valami hír a 2. szériáról??????

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.03.17. 10:38:23

két dolog az idegesítő:
- fülhallható-probléma
- hülyepicsa félsötétben kutyát sétáltat majdnem átlátszó, vékony zsinóron (ez bringázásnál mégjobban gáz)

hotten totta 2009.03.17. 10:56:59

belső combot dörzsölő nadrág megsépkeve azzal, hogy ha annyira qkifej voltam, hogy lata boxer alsóban jöttem a csattogva himbálózó zacsi is csípősen fáj. Aki még nem érezte át, ki kell, hogy ábrándítsam, cseppet sem erotikus érzés (vagy nem vagyok elég mazó?)

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2009.03.17. 13:17:05

@hivatal.blog.hu: hú én el sem tudom képzelni, hogy lehet boxerben futni. brrr!

Ted Striker 2009.03.17. 14:48:01

@rrroka: az olyan lehet, mint amikor a térdig érő hálós rövidgatyót kinevezik "fürdőshort"-nak és abban úsznak

csattanó maszlag :-)

még nickem sincs 2009.03.17. 16:02:54

iPod fülhallgatót cserélgetni nem érdemes, nem véletlenül van rajta L meg R betű, az egyik a jobb fülbe illik, a másik a balba!! egyébként a toplista:
3. széttúrt budai rakpart ÉVEK ÓTA vazz, eltűnő séta/bicikliút, aszfaltozógép, beszólogató melósok
2. kieső fülhallgató
1. ha már megint nem volt időm elmenni futni mert helyette vmi baromságot kellett csinálni munkaügyben

CsabaÚr 2009.03.17. 16:26:14

@Petyuritisz: Én egy órája voltam a Váci utcában, beugrottam a boltba, de még nem tudnak a második körös pólókról. Pedig csütörtöktől abban nyomtam volna a Balaton Szupermarathont.....
Gondolom ennél jobb és előremutatóbb híreket vártál.

ritti18 2009.03.17. 22:01:24

@MINDENKI, AKINEK KIESIK A FÜLHALLGATÓJA

Füllhalgató kiesés orvosolása (már, ha nem tudsz beszerezni fülre akasztható verziót) - BE KELL KICSIT NYÁLAZNI A FÜLLHALGATÓT, VAGY A FÜLEDET ÉS BENNE MARAD!!!

kb.15 éve próbáltam megoldani a problémát és szombaton, amikor a kihívás első adagját futottam a Szigeten és az Árpád-hídtól a Hajós Alfrédig kb. 54x esett ki a fülemből, rájöttem a tutira!!! Azóta kétszer futottam, mindkétszer alkalmaztam a módszert és MŰKÖDIK! Próbáljátok ki!!!

Petyuritisz 2009.03.18. 08:32:30

@CsabaÚr:
Hát, nem kicsit vagyok csalódott... Lehet hogy ez a széria tényleg Karácsonyra lesz kész! Ráadásul a megrendelés után egy betűt nem kaptam e-mailben, hogy rögzítették az igényemet, így lehet hogy tök hiába várom, mert nem is készül.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.05.27. 20:50:53

Idegesito dolgok futas kozben:
- szembe szel, amitol mar csak botorkal az ember.
- kobor kutyaval talalkozas.
- robogo ami hasonlit egy onjaro kodgyertyara es vegig elotted megy.
- kilazulo cipofuzo, pedig indulasnal ugy megtepted rajta a csomot, hogy szinte levagta az ujjaid a fuzo, mert tudod, hogy az mindig elengedi magat es meg is.
- kimegy a bokaja az embernek.
- futas kozben a kornyeken ugy neznek ra, mint a sult bolondra.
- kocsma elott a kozonseg elmes megjegyzesekkel emeli a futas szinvonalat.
- kis utcakban az autosok "viccesen" rahuzak az emberre az autot.
- reszeg, agyhalott biciklis eluti az embert, mert nem tudja, hogy kell kikerulni a futot.
- hascsikaras futas kozben.
- zebran majd elutik az embert lathatosagi mellenyben!

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása