Visszatérő zseni: óvatos 4-es

2009.03.21. 16:30 angelday

Én is nekiduráltam magam felvenni a tempót és a versenyt a futóblog férfi eminenseivel (a lányokat nem hozom szóba, nem nyerhetnek). Sajnos technikai problémákkal küzdöttem, így a kimondottan szerény hozzájárulásom nem fog látszani az eredmények között, de nem is bánom, mert úgy vagyok ezzel, mint az egyszeri diák, aki hallván a kettes osztályzatot, inkább kéri a szöget. A kettes ugyanis azt jelenti, hogy kapálózott, vagy ennyire hülye, a szög viszont azt is jelentheti, hogy zseni, csak éppen nem készült aznap fel.

Így tehát nem zavar, hogy nem számolódik hozzá, bár a 4 kili inkább egy kettes, mint egyes osztályzat. Na mindegy, lássuk a menetet.

Autóval mentünk a futópályáig, hiszen egyelőre még amerikai stílusban készülünk a futásra. Elkezdtük a negatív speedet a 400 méteres körpályán, én konkrétan a harmadik körnél úgy gondoltam, hogy FUCK ME RUNNING és inkább hazamennék oda, ahol meleg még a zombi gyilkos játék, a Resident Evil 5.

De nem, Józsi, erős vagy. Mint bika.

Az ötödik körnél már abba akartam hagyni tényleg, viszont az eltervezett 10 körnek akkor még csak a felénél jártunk. A kapuncimat sapka hiányában úgy húztam fel, mint Winkler, viszont nálam a mozgás miatt eltakarta a bal szememet teljes egészében. Hiába igazítottam vissza, csak nem maradt ott. Két kör fél szemmel futás után megtapasztaltam a részleges vakságot. A világ sokkal dimenziótlanabb és szürkébb lett. Amikor kézzel tágítottam, akkor viszont megtelt élettel és vidámsággal.

Lényeg az, hogy ezzel szórakoztattam magam, aztán megcsináltuk a 10 kört, rövid nyújtás, végül a kocsiban kurvajó érzés kerített hatalmába mindkettőnket. Igazi revelatív jellegű megbizonyosodás volt, hogy futni márpedig jó és kell.

So here I am.

9 komment

Címkék: bemelegítés bika tantestület futópálya óvatos 4 es 10 kör

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr121011821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geot 2009.03.21. 17:55:55

A kapuncidat? És a fiú csapatot erősíted? :) (Bocs, nem lehetett kihagyni... Inkább moderáljatok ki, és javítsátok.)

angelday 2009.03.21. 18:22:31

És már az első hozzászóló észrevette ezt a finoman elhelyezett labdát! Gratulálok!

manor 2009.03.21. 18:26:13

@geot
hm, hát így egész más értelmet nyer az utána következő rész is. "Amikor kézzel tágítottam..." hú, mi lehetett ott

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2009.03.21. 19:02:51

Na, téged a legjobb olvasni a hétköznapi problémáiddal. Nem a top-bagázs, aki azon sopánkodik, hogy húsz helyett csak tizenöt kilométer sikerült :) hajrá, hajrá, a példád másokat is motivál :)

Doryyka 2009.03.21. 19:56:15

@angelday: Nem lehet nem észrevenni, leestem, pedig a földön ülök:)

Petyuritisz 2009.03.23. 10:55:10

@angelday: Gyerünk AD, a kampány végére le fogsz nyomni heti kilométerben mindenkit!!! :-)

Ma kidobják a pólókat az üzletbe???? Csak mert holnap épp Pesten jár az egyik kollégám és elhozhatná... Ugye végre készen vannak?!?!? :-)

/laki Gy." 2009.03.23. 12:08:04

Sziasztok!
Mi a státusza a pólóknak?
Gy."

dzsulájka 2009.03.23. 16:44:17

A 4 km-es futással eljöhetnél a hétvégi esztergomi Dunaparti Futópartira :)
(Igen, ez itt a reklám helye!)
Van 4 km-es és 10 km-es táv, sőt ovisoknak fél km is. További tudnivalókat itt találtok: www.esztergomifutomuvek.eoldal.hu/oldal/dpfp .
Nagyon jó szokott lenni, családias, ráadásul gyönyörű helyen, a Dunakanyarban futunk. Ráadásul Budapesttől sincs messze. Gyertek el!

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása