Váci közepes hatos a szív lapáttal

2009.03.24. 09:18 angelday

Szombaton reggel azt határoztuk el, hogy két dolgot határoztunk el: az első, hogy lefoglaljuk a nyaralást, amin kábé két hete kotlunk, Excel táblázatokat futtatunk, nézzük a weblapokat PRO és KONTRA, egyszóval nehéz dolog, különösen limitált büdzsén (jövőre horvát vadkemping!!). A másik dolog pedig az, hogy elmegyünk a Váci partra futni és visszafelé beülünk forró csokizni a fő térre.

(vágás)

Ez volt talán az első igazi tavaszi hétvége. Nem túl meleg, nem túl hideg, 10-11 fok körüli hőmérséklettel. Ezúttal sokkal, de sokkal profibb voltam, mint a múltkor, mert most iPoddal mentem és szinkronizáltam is. Elvégre én a technológia csillagzata alatt születtem, a véremben csörgedezik a bitkolbász. Nem is volt semmi gond, talán csak annyi, hogy egy BÜDÖS (értsd: emberszagú) pólót bírtam magamra venni, ami folyamatosan idegesített.

Az asszony készül a Vivicittára, így cselhez folyamodtam. Nála pszichológiailag úgy működik az AGY, hogy ha megbeszélünk egy távot, akkor annyit képes lefutni (a ponton összerogy), egy centivel sem többet. Éppen ezért abban maradtunk, hogy kicsit több, mint kettőt futunk az egyik irányba, aztán vissza a kocsiig.

A terv működött, mindig lehazdutam néhány száz métert, aztán három kilivel fordultunk a remek tavaszi környezetben, végül 6.01-el álltunk meg az autónál. Remek felszabadultság és egymásra haragudni nem tudás lett a vége.

Egyetlen érdekes esemény volt a kószáló kutyákat leszámítva, amit akkor nem tudtam hova rakni: szembe jött velünk görkorcsolyán egy pár, a férfi a pici emelkedőn araszolt és utánunk kiabált, hogy lemondott Gyurcsány. Első reakcióm az volt, hogy összefüggést keresek, mint Winkler, de aztán abban maradtam, hogy biztos be van gyógyszerezve szombat délben. ÉS NEM VOLT. Konkrétan lemondott Fletónk, ezt csak itthon tudtam meg. Ilyenek vannak. És ehhez Vácra kellett elmennünk futni!

A forró csokizás ugyanakkor álomszerű volt. Én a héten, egy komoly üzletemberrel folytatott tárgyaláson teljesen véletlenül jutottam el Vác fő terén levő csokoládézó helyre, de akkor elhatároztam, hogy ide vissza kell térnem. Olvasztott, kövér, buja csokoládét lehet ott inni. Elképesztő élmény egy kis bögre chilis tejcsoki, nagyon ajánlom mindenkinek. (Pesten van ilyesmi? Én nem tudok róla!)

22 komment

Címkék: tavasz hatos vác vivicitta forró csoki

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr331016473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petyuritisz 2009.03.24. 09:55:25

A Váci Csokizó tényleg rulez! Bár csak egyszer jártam ott (Győrhöz nincs közel), mindenképpen visszamegyek még! Nekem is a chillis tejcsoki volt a legszimpibb.
Az a tartalmas forró édesség napokkal veti vissza a Sly programodat! :-)

Flashzee · http://www.flashzene.com 2009.03.24. 10:14:51

Remélem ez a hétvége még jobb lesz, mert most elég sz*r idő van!

geot 2009.03.24. 10:16:14

Csoki: a Savoya parkban van egy mexikói étterem. Érdemes kipróbálni. :)

sogo 2009.03.24. 10:28:03

off: gyerekek, az arénaplázai nike-ban tegnap azt mondták, nincs több plusz-sportband meg egyáltalán, és nem is lesz egészen szeptemberig (!), mer valamit újítanak. ez igaz? ugye nem?

Salvatore Bonanno 2009.03.24. 11:12:44

A Zeneakadémia közelében is van egy csokizó, azt hiszem a Hegedű utcában.

DaMartian 2009.03.24. 11:27:22

Úgy tűnik most ilyen refrénként ismétlődést játszik a blog a kommentekkel.

sogo: a hír igaz, SportBand már nem nagyon kapható, a legtöbb helyen valóban elfogyott, de az Arénában az időpontot tévesen mondták. Nem kell szeptemberig várni az újra, ha minden jól megy május végén, június elején már kapható lesz.

Petyuritisz 2009.03.24. 11:58:56

AD: Futóblogos pólók?!?!?! Ezt most már minden nap meg fogom kérdezni, miután először a múlt hétre ígértétek, utána tegnapra... szóval??? :-)

BGy · http://babosi.blog.hu 2009.03.24. 12:37:37

A váci parton egyszer én is akartam futni egy üzleti tárgyalás után, de tolatva kidöntöttem az üzletfél valami díszszobrát és úgy gondoltam, addig hagyom el a várost, amíg erről csak én tudok. :)))
A kószáló kutyákat nem szúrtad le vadásztőrrel? Tudod, úgy kell! :)

Killy74 2009.03.24. 12:39:35

@DaMartian: A változás az Ipod-os verziót is érinti, vagy csak magát a sportband-et? Esetleg lehet majd Iphone-hoz is kapcsolni? :-)

Nimandi 2009.03.24. 12:52:28

Hú, az a csokizós. Mi biciklivel szoktunk ott megállni, egyszer kértem forró keserűcsokit valamivel, de aztán úgy settenkedtünk el, mintha lopnánk a csészét, mert képtelen voltam két kortynál többet meginni belőle, olyan szinten volt tömény - és buja nyilván. ,)
Jó az a főtér a potemkin házfalakkal.
Jöjjön már az igazi jó idő!

Nannycsuri 2009.03.24. 12:53:44

Noir choco bar a Paulay Ede és Hegedű u sarkán. Vagy ez itt nem a reklám helye???
Nem egy kapkodó idegbolond a személyzet, úgyhogy csak türelmeseknek ajánlom, és azoknak akik szeretik az andalító muzsikát, környezetet. Nyáron nagyon jó a frisscitromos-narancsos limonádéjuk!

Pali 2009.03.24. 14:21:50

namost milyen ceg csinal (nike?) ugy kampanyt, hogy az egyik kelleket nem lehet kapni, csak majd 2honap mulva?
nekem majust mondtak, + meg hozzatette a csaj, hogy "de akkor lesz tobbfele szinben is" ehehe...
(ipodot csak ezert nem veszek, es mondjuk ettol meg futok ugye)

Salvatore Bonanno 2009.03.24. 14:41:33

@Nannycsuri: Akkor jól emlékeztem, és valóban Hegedű utca. :-)

Ras · http://futo.blog.hu 2009.03.24. 16:45:29

kivettem a dupla kommenteket, legközelebb ne tessék ész nélkül kattintani az elküld gombra :) (ha tényleg ez volt a gond, bár lehetett valami user független marhaság is...)

DaMartian 2009.03.24. 18:29:10

@haan-chee: Köszönöm, a helyzethez képest jól! Holnap már lehet, hogy tolok egy laza gyógykocogást. Tegnap még cipőt sem tudtam felvenni, úgy feldagadt a lábfejem. Utoljára akkor nézett ki így, amikor részlegesen szakadt a bokaszalagom... : ) De ezúttal semmi komoly, csak kicsit besokallt. Mondjuk ezt azért nem vállalnám be minden héten! : )
A post betárazva, ha Angelday apánk is úgy akarja, nemsokára olvashatjátok.

DaMartian 2009.03.24. 18:31:01

@Killy74: miért érintené az iPod-ot? És miben? Azzal műxik már 3 éve és működni is fog. Touch-ra már megyen a szoftver, iPhone-os verzióról még nem tudok. Nem elképzelhetetlen hogy csak vár vele az Apple, és fokozatosan puffogtatja el a puskaport. Tehát: Not yet, maybe later...

Domesticdragon · http://domesticdragon.blogspot.com/ 2009.03.24. 21:00:24

Forró csokizó????Isteni chillis csoki fagyi van a Vári Cukrászdában a Szlovál úton,de edzés előtt tilos,mert bokorban vinnyogás a vége!

bodlac 2009.03.25. 07:06:20

Minek iPhone-os verzió ha abban van GPS?
Bár miért ne.

Killy74 2009.03.25. 10:16:39

@DaMartian: Köszi az infót. Azért kérdeztem, mert most készülök venni egy nanot, mert az Iphone nem támogatott, és gondoltam, ha változtat a Nike, akkor talán várok még a beruházással, de ha az enm változik, akkor megugrom.

@bodlac: sajnos az Iphone-os GPS elég zsenge, ráadásul irgalmatlanul fogyasztja az akkut is, persze lehet, hogy a Nike-s kiegészítés is így tenne, de ennek elkerülése véget veszek egy nano-t, így legalább nem kell telefont vinnem magammal. :)

DaMartian 2009.04.07. 16:19:01

Húúúúú.... Igazatok volt! A forró csokizó nagyon ott vaaaan! 3 félét is ittam, de megkóstoltam volna még vagy tucatnyit! Sosem ittam még ilyen jót!!! Más helyen is ittam már ízesített forró csokit, de azokban mind csak aroma volt, itt pedig a banánosban VALÓBAN BANÁNDARABOK VOLTAK, csak úgy, hogy azért még iható legyen...ráadásul bármelyik ízt lehet 3 különböző csokival kérni (fehér/tej/ét) A chilis csoki pedig halált osztott! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Futás ugyan nem volt, de a főtér csodaszép! Úgy látszik régen voltam már Vácon...
De ezután biztosan visszatérek! Talán futva is! Kösz a tippet AD!

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása