A várakozásnak vége!

2011.08.05. 16:26 angelday

Kedves mindenki!

Eddig minden évben készítettünk Futóblog közösségi "for the people by the people" pólókat, a korábbi modelljeinket bemutatja Winklair és Bitliszbá:

Idén sem lesz ez másképp, a projekt már régóta érik és új megközelítés igényelt. Személyesen kérek elnézést, hogy egyáltalán eddig húzódott a dolog, de a háttérben rengeteg folyamat zajlik ezzel kapcsolatosan, és reméljük, hogy a változások és az eredmény kárpótolni fognak mindenkit. Ennyi bevezető után térjünk a lényegre!

Idén úgy döntöttünk, hogy a lányokat sem hanyagoljuk el, hiszen eddig csak "unisex" pólóink voltak, most viszont csinálunk férfi és női modelleket is, sőt, a nőiből mindjárt két fajtát is: egy világoskéket és egy kék-fehér ujjatlan "futótop"-ot.

A szlogenünk kifejezi azt, amit a Futóblog számunkra jelent:

A 2011-es pólótervek:

MENS

 

WMNS

 

WMNS Futótop

A futótop babára felrakva így néz ki:

 

A dizájnok nagyban:

NIKE FUTÓBLOG PÓLÓ 2011 MENS

 

NIKE FUTÓBLOG PÓLÓ 2011 WMNS

 

NIKE FUTÓBLOG PÓLÓ 2011 WMNS Futótop

 

Amint látjátok, továbbra is egyedi nevekkel látjuk el a pólókat, amit rendeléskor meghatározhattok magatoknak. Remek ajándék lehet bárki számára.

Ár: a Nike is szívén viseli a kezdeményezésünket, ezért extra kedvezményeket adnak a rendeléskor, így megkapjuk a 8 ezer forintos (€30.-) polci árú pólót 5990 bruttó forintért. Ráadásul ebben van egy igen komoly és gazdag grafika, illetve mindenkinek a saját neve a hátán.

Termékek:

  • Nike Dri-FIT UV Running Shirt
  • Nike Miler (Team) Women's Running Shirt

A megszokott Nike minőség és a DRI-FIT izzadtság eloszlató technológia (nem pamut, sportoláshoz való!):


Szállítás: kb. augusztus 15-ig gyűjtjük az előrendeléseket, a pólókat a Nike Félmaratonra tervezzük legyártani.

Kézhezvétel: Többen kérték a postai utánvételes csomagküldős opciót: TADA!! Innentől postai kézbesítéssel is rendelhettek magatoknak csomagot, de az árban nincs benne a csomagolás és postai kiszállítás díja — ennek áráról majd bővebben később. Persze a leggazdaságosabb a személyes átvétel. Ennek pontos helyszínéről szintén majd augusztus vége felé.

update: a rendeléseket augusztus 15-én reggel 08:00-kor lezártuk!

110 komment

Címkék: póló rendelés futóblog

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr72907595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angelday 2011.08.06. 16:15:08

Megjavítottuk a formot, most már lehet "M"-es pólót is rendelni!

MeeCee 2011.08.06. 19:48:47

Hurrá, hurrá! De áruljátok el, hogy nőiben miért nincs narancssárga? Előbb leveszem a polcról a narancssárgát, mint a kéket :-( Sőt. Nagyon vártam a pólót, de kékben valszeg nem rendelek, férfipólót meg nem akarok. Sajnálom :-(((

Zime 2011.08.07. 14:58:02

Nekem bazira tetszik a top! Rendelhetek magamnak? ...fiú létemre? :D

pannonfunk 2011.08.07. 14:58:26

62 km hetente? (+25%...) Hm...

pannonfunk 2011.08.07. 15:14:33

@BRandom: Aztán házilag felraktad, nem? Egyszer elfutottunk egymás mellett a szigeten, és mintha _Random lett volna a hátadon...

-Mariann- 2011.08.07. 16:28:46

Én nagyon örülök a világoskéknek.Tetszik! ;-)

Ez a mondat is! :)))
"Megfogadom, hogy ebben a pólóban minden héten 25%-kal több km-t fogok futni, mint eddig."

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.08.07. 17:05:25

@pannonfunk: Neem, hagytam ahogy kaptam. Majd remélem az új már jó lesz. Bár még nagyon agyalok. Most annyi póló lesz nem tudom melyiket vegyem.

pannonfunk 2011.08.07. 17:14:44

@BRandom: Akkor én kit láttam a szigeten _Random feliratú 2010-es dizájnú futóblogos pólóban? Örök rejtély marad?

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.08.07. 17:28:40

@pannonfunk: Ha meglátom elveszem tőle a pólót! :)

DaMartian 2011.08.07. 18:16:02

Tipikus fogyasztói magatartás... Több az opció mint eddig bármikor de ebben ez nem jó abban meg inkább úgy kéne és azt is inkább másik színnel és mindenképpen különböző mintával.. : P

MeeCee 2011.08.07. 20:38:40

@DaMartian: Jó ötlet, hogy van ilyen póló és tudom, hogy sokat dolgoztatok vele, de ha jól tudom, a potenciális vevőkör (a futóblog olvasóinak) véleményét senki nem kérte ki arról, hogy mit és milyen színben szeretnének, illetve a mintákról sem volt szavazás. Ezek után ne csodálkozz, hogy egyesek egyéni véleményüknek és nemtetszésüknek adnak hangot.

A te kommented szerint ez így szólna:
Tipikus kereskedői magatartás: ha nem örülsz annak, amit az arcodba tolok, akkor nyalhatsz sót.

angelday 2011.08.07. 20:49:28

@MeeCee: ez most ilyen lett. Annak idején volt szavazás dizájnokról, de gyorsan elvetettem az ötletet, mert több benne a leves, mint a hús. Ha belegondolsz a ruhagyártók sem szavaztatják meg a fogyasztókkal az őszi kollekciójukat. (Időnként persze vannak ilyen akciók, de azok a ritkábbak.)

DaMartian 2011.08.07. 21:04:00

@MeeCee: Ez még akár igaz is lehetne, de ebben az esetben mi nem kereskedők vagyunk hanem katalizátorok... Több ember rengeteg munkája van a projektben hónapok óta úgy, hogy ezen senki nem keres semmit. Csinálunk valamit egy közösségnek ami a szívünkhöz nőtt gyakorlatilag társadalmi munkában rengeteg időt és energiát rááldozva a szabadidőnkből. Ezzel együtt a kritikával semmi baj, csak azt kell megérteni hogy így is baromi nehéz volt összehozni a logisztikát meg egyebeket így az már nem fér bele hogy akkor én ilyet szint szeretnék de inkább azzal a mintával stb. Amúgy a szinek nagyjából adottak voltak (ilyen póló volt) a minta az meg ilyan amilyen de tökmindegy hogy meg lett-e szavazva vagy sem, úgysem lesz soha olyan ami mindenkinek tetszik. A félmaratonod eseménypóló is olyan amilyen. Aki akar vesz aki akar nem. Mi úgy gondoltuk, hogy aki azért veszi mert azt akarja mutatni hogy ő a Futóblog olvasója annak ha nem is mindegy milyen a design de legalábbis a "csapatszellem" miatt megrendeli, aki meg csak olcsón akar "akciós" technikai pólót (mert ugye bolti árnál olcsóbb a BLOG felső) az megint csak nem feltétlenül a külsővel hanem az árral törődik elsősorban... Akinek meg nagyon az ízlése ellen való annak egyszerűen nem lesz ilyen.
Ezzel együtt a kommentem vicces volt amit jelzett a végén lévő smiley. A bolti időket juttatta eszembe: amikor 1 fajta aerobic topot tartottunk vitték mint a cukrot. Nosza rendeltünk be vagy 10 félét hogy legyen opció. Na onnantól nem vették. Az egyik túl hoszú volt a másik rövid vagy nem tetszett a pipa szine...

pannonfunk 2011.08.07. 21:25:29

Nekem a tavalyi tetszett nagyon, azt sajnálom, hogy abból nincsen. De az idei is jó, én meg vagyok vele elégedve.

MeeCee 2011.08.07. 21:44:20

@angelday: értem, de a kollekción belül elvileg több mint egy színből választhatok :-D De legalább már van női modell is.

@DaMartian: tudom, hogy sokat dolgoztatok, le is írtam. Kérlek, hogy a nemtetszésemet tudd be a csalódottságomnak. Nagyon-nagyon vártam a pólót, de még a csapatszellem érdekében sem adok ki ezreket egy pólóra (vagy bármire) ami aztán csak áll a fiókban és soha nem veszem fel, mert egyáltalán nem tetszik. Tényleg nagyon sajnálom :-(((( A többiek viseljék egészséggel. Talán a jövő évi (ha lesz :-) jobban fog tetszeni.

iramszarvas 2011.08.07. 22:19:15

Tényleg nem akartam írni, de mivel a fusscsepeles posztban külön fel lett rá hívás, hát elmondom.
Szerintem ez a dizájn oltári ronda. Tudom, ízlések és pofonok, van, aki már jelezte, hogy neki tetszik, nekem hatalmas csalódás. Azért jelezném, hogy a tavalyi meg a tavaly előtti tetszik, tehát nem arról van szó, hogy nekem semmi sem jó. Még a női top grafikájával is kibékülnék, de női topot nem fogok magamnak rendelni.
Egyébként a koncepciót sem értem. Nekem úgy tűnt, a futóblog valami olyasmiről szól, hogy mindenki futhat, mert az egy jó dolog. Ehhez képest itt szikár, mondhatni kiaszott futókat látunk, akik öles léptekkel, csúcs cuccokban száguldanak.
Továbbá: mi az, hogy Nyomot hagyunk? A futásnak tényleg olyan jellemzője ez, hogy ennek kellene lennie a jeligének? És ami abszurd: a szlogen jól ment volna a tavalyi és a tavaly előtti pólókhoz, amelyeken tényleg nyomok voltak – de ezekhez?
Én nagyon vártam a pólót, de ebből a dizájnból akkor sem rendelnék, ha töredékára lenne. És tényleg én is sajnálom, elhiszem, hogy sok munka van benne, de mindenki, aki dolgozott vele, higgye el, hogy én tényleg nagyon szerettem volna, és én sajnálom a legjobban, hogy ennyire nem tetszik.

iramszarvas 2011.08.07. 22:20:42

Ja, és hogy bonyolítsam: szerintem a színek tök jók, és azokból bármelyik jó lenne... :)

Mylady 2011.08.07. 22:26:24

De jó! :) Köszönjük a szervezőknek!
Én még vacillálok, mert kettőt nem kéne venni, dönteni meg nehéz...

angelday 2011.08.07. 22:26:33

@iramszarvas: érdekes, nekem pont bejött a grafika, roppant profi egyébként, de ez egy, hogy úgy mondjam, egy művészi stíl.

csiripiszli12 · http://kedvesazelet.blog.hu/ 2011.08.07. 22:51:57

Mondjuk szerintem ahányan vagyunk, annyiféle póló tetszene. Én kimondottan örültem a kéknek, azt különösen tudom értékelni, hogy van női változat (remélem, nemsokára a versenyeken is gondolnak arra, hogy nemcsak pasik indulnak :P). A narancsnak kevésbé örültem volna, mert az UB-pólóm is narancs. Másnak meg pont fordítva tetszene.

Amúgy egyre inkább úgy érzem, hogy a top lesz ebből, legalábbis egyelőre :)

Sekiwake · http://ennyirefutja.blog.hu 2011.08.08. 00:18:20

@iramszarvas: Nem mélyültem el a dizájnban túlságosan, de szerintem ezek a Nike aktuális kampányfigurái amik a Free cipő promotálásához készültek.

Csath Geza 2011.08.08. 01:01:41

Nekem se tetszik a ferfipolo, szerintem is ronda. Es azt hiszem venni fogok :D ez egy ilyen dolog

pappito · http://pappito.com 2011.08.08. 01:10:05

@angelday: nekem se tetszik annyira, mint a tavalyi, viszont az tetszik, hogy egyedi (mármint futóblogos) meg narancs.

az biztos, hogy ilyen nem fog szembejönni errefelé egyhamar.

a noyomot hagyunk szlogent nem értem, nem is tetszik, de én úgyse olvasom a hasam, ha szaladok :)

szóval rendeltem és nem bántam meg. a csajok topja pl. tök jó

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2011.08.08. 10:03:46

A nőiben hogy van a méret? A tavalyiból egyértelműen a legkisebb kellett, de az ugye férfiakra volt szabva elsősorban. Nőiből már valószínűleg nem XS kéne, de azt nem tudom, hogy inkább S vagy M.
@DaMartian: Szerinted nekem melyik jó? :-)

-Mariann- 2011.08.08. 10:08:06

JAJJJJ!!

NEKEM NAGYON TETSZENEK A KÉK NŐI FELSŐK!! :D
Szín is, design is!
Épp tegnap említettem valakinek, hogy tavaly volt és remélem idén is lesz futóblogos poló, mikor felnéztem az oldalra (rég volt rá időm) és annyira megörültem neki, mikor megláttam.

Tavalyi nincs, mert akkor még csak ismerkedtem a futással és a futóblogra talán rá sem találtam, futóblogos pólóról meg nem is hallottam.
Nekem személy szerint ez még jobban tetszik, legjobban a színe miatt (világoskék), de grafika is rögtön bejött.

Persze, hogy a Free van rajta. Miért ne rakja rá azt a Nike, amit reklámozni szeretne?
És mi ezzel a baj, hogy hordjuk a névre szóló pólónkon is?
A szlogen is megy hozzá, hisz ott a cipő talpa elég nagyban, oké a férfin a talp pont nem látszik, de ha van fantáziád.. :)
..és már annak is örülök, hogy méretemben lesz és női fazon.
Történetesen ha nem kék lenne, a női lenne a narancssárga, akkor is rendelnék (még ha most valóban jobban is örülök a kéknek, pedig van narancssárga futós felsőm, dzsekim és sapim is), ahogy DaMartian írja a "csapatszellem" miatt rendelnék. (Max az tartana vissza, ha nem lenne méret. Az UB-s pólót sajnos azért ajándékoztam el, mert férfi S-es volt, ami nekem hálóing, így nekiadtam egy futótársamnak, akinek tetszik és hordja. Mellesleg ő frissítő személyzet volt, így még kötődik is az eseményhez. :) )

Az pedig tény, hogy sosem lesz mindenkinek egyforma izlése és nem ugyanolyan mértékben fogják elnyerni tetszését, csak azt nem értem, miért kell a nem tetszést ennyire hevesen és számomra "durván" kinyílvánítani, hogy "oltári ronda", mikor szerintem meg "baromi jó" (ha már itt tartunk).

Történetesen a futóklub, akikkel edzem az nem tudott a rengeteg pólóból rám való méretet adni, mikor vettem. Mikor kértem, hogy nekem kisebb kellene, annyit mondtak "ez van". Amelyik csak egy mérettel nagyobb rám, azt néha felveszem így is versenyen - a csapatszellem miatt, mint pl. múlt héten Ironman-en az utolsó három körömre és befutóra (főleg mivel elég népes társaság volt ott versenyezni tőlünk, több mint 70-en).
A másik, amit most kaptunk még nagyobb rám, amit már végképp nem tudok futáshoz felvenni, de az eredményhirdetésen felvettem, pedig csak a lelátón ültem a többiekkel, de jó volt, mikor a helyezettek abban mentek ki, mi pedig az egyforma pólókban kitűntünk a többiek közül.
Ja és annak a design-ját sem kérdezi senki, hogy miért az van rajta, meg ronda/tök jó, vagy tetszik/nem tetszik.

Én megértem azt is, ha már közös póló, akkor közösen találjuk ki mi legyen rajta, de azt is, hogy ez pár ember között is elég sok agyalással és vitával járhat, nem még ennyinél, mint akik itt vagyunk és ezért nem szavaztatják meg. Illetve kitalálnak valamit és akinek tetszik, vagy szeretné, hogy neki is legyen olyan, mint itt a többieknek még ha nem is az ő izlése, az vesz.
Meg lehet szavaztatni, de akkor is az lesz, hogy a többségnek tetszik majd valami, akinek meg nem az olyanokat ír, hogy "baromi ronda" és több sorban kiadja magából a nem tetszését?

mgergoo · http://dagadtkocsog.blog.hu/ 2011.08.08. 10:55:15

Nagyon inkorrekt vagyok, hogy ideírom, de hátha segtek vele. Nálam nagyon jól sült el, amikor egy kedves olvasóm előállt egy pólótervvel. (Ezúton is köszönöm jeanne green-nek a DK polót :-) Szerintem, ha itt hirdetnétek egy pólótervezős versenyt, több pályamű is érkezne. Ezekből lehetne egy szavazás, ezután a közösség is jobban magáénak érezné. Nálam is először én kezdtem rajzolgatni, meg csiszolgatni, de egészen addig nem volt konszenzus az olvasók között, amíg meg nem láttuk jeanne green pólóterveit és még akkor is 4 verziót küldött, amiből tudtunk szavazni.

-Mariann- 2011.08.08. 11:24:10

Jó, de azt se felejtsük el, hogy a Nike adja a polókat, kedvezményes áron és az sem baj ha köze van pl. itt az oldalon legfelül látható figurához, ..tehát a saját termékéhez.
Ez is érthető.
Illetve azt is megtervezte a nike-nál valaki.
(De lehet rosszul gondolom..)

Csath Geza 2011.08.08. 11:43:19

Amugy ezekben a polokban az a legjobb hogy az ido megszepiti oket, 5 mulva nagy nosztalgiaval fogom majd felvenni (ha ramjon, hehe)

Lemúr Miki · http://hosszutav.blog.hu/ 2011.08.08. 12:31:31

Szerintem a Nike inkább adjon sima egyszínű pólókat és egy pár filctollat hozzá.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.08.08. 12:35:05

Háát, ja! A "Nyomot hagyunk" szlogenről az a véleményem, hogy ezzel biztos nem hagytok nyomot a frappáns szlogenek versenyében.

DaMartian 2011.08.08. 12:40:29

@mgergoo: @Road Runner 77: Az első Futoblog póló itt is úgy készült, hogy megszavaztattuk az olvasókkal. De akkoriban néhány tucat olvasó volt (kis túlzással). Hasonlóképpen a dagadtköcsög mostani állapotához. DK pólót kb. 20-an rendeltek. Az első Futoblog pólóból sem fogyott sokkal több. Azóta viszont kinőtte magát a dolog, az utolsóból már több, mint 200-at rendeltek. Ilyen mennyiségnél már nagyon nehéz egyeztetni. A DK póló útját is végigkísértem, féltucat változat készült, és kinek ez tetszett, kinek meg az, rengeteg változtatás és ötlet jött fel, pedig mindössze tucatnyi ember szólt hozzá nem többszáz. Itt ezt meglépni szerintem káosz lett volna, és szerintem ahogy fent is írták az eredménnyel kb. ugyanennyien lennének elégedetlenek, csak esetleg nem ugyanazok : )
A pólókkal kapcsolatban amit Mariann írt: igazából nem azért került rá Nike grafika, mert a Nike a Futóbloggal akarja reklámozni magát (azért ez mókás elképzelés lenne) hanem valóban szerettünk volna grafiaki összhangot a blogos fejléccel/betűtipussak stb. ahogyan korábban is. Az már más kérdés, hogy kb. májusra akartuk ezt a dolgot megvalósítani, és mire eljutottunk idáig, addigra a fejléc az őszi futószezonra megújult... A szinekkel kapcsolatban pedig tetszhet vagy nem tetszhet a babakék/narancs kombó. A fehéret és a feketét korábban már kilőttük, és bár tény, hogy az emberek 90%-a folyton konzervatív szineket választ és nem merik bevállalni a szineket, de mi szándékosan valami olyan figyelemfelkeltőt szerettünk volna, ami valóban "Kitűnik a tömegből" hogy egy-egy rendezvényen messziről megismerhessék egymást a bloggerek. És ebben az időszakban ez a szín volt a Nike-nál a kampányos (vagyis nagy mennyiségben rendelhető nem szokványos alapszínű) modell... Ennyi a sztori. Szerintem ami fontosabb, hogy ezúttal könnyebb legyen az átvétel, és ne mindnek DaMartian kerüljön a hátára!

DaMartian 2011.08.08. 12:47:31

Nem én találtam ki, de hogy védjem kicsit AD-t, nekem bejön a szlogen is! : )

csétomi 2011.08.08. 12:54:06

@DaMartian: hát igen, én rendületlenül hiszek a diktatútában, főleg hazai viszonylatban :) egyedül ez a hatásos, ha túl magas az egy négyzetméterre jutó (vélt) agysejt arány :)
Egyébként nekem a Berkenyés kevésbé jön be, mint a DaMartian-os, oda kell majd figyelni!!! :D

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.08.08. 12:57:51

@angelday: A logot illetően szerintem az előző kettő tök jó volt és egy "kitaposott" ösvényt adott. (értitek? lábnyom=kitaposott) haha
Szóval én arra a logora számítottam kicsit megvadítva átalakítva, de utalva a hagyományokra megőrizve valamit a régiekből is.

A szín tekintetében szerintem ez pont jó, hogy van fiú és lány fazon és szín. Ezen kívül nem kell ezernyi variáció, mert az csak bonyolít és így jobban érvényesül a csapatszellem.

Nekem sajnos a narancs nem jön be két okból:
1. az UB szín miatt, mert ott is beújítottunk egy narancsot, de ez már legyen a saját gondom.
2. a figura lába és kezei is narancsszínűek így a minta kicsit belevész a póló színébe.

Még nem döntöttem el mi legyen. Szerintem rendelek, de megfontolás tárgyát képezi. Élmény volt eddig is Futóblogos pólóban megjelenni a szigeten, éjszakai futáson vagy versenyen és jó volt látni másokat is olyan egyenpólóban ami nekem is van.

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.08.08. 13:03:37

@DaMartian: Az a baj, hogy az UB kifogta a szelet a vitorlából azaz ellőtte ezt a színt. Minden tisztelet a tiétek és nagyon jó, hogy ennyi energiát fektettek a dologba ezért légyszi ne szegje kedvetek semmi!

Sz.Lacc · http://fusslaci.blog.hu/ 2011.08.08. 13:06:12

Jeeeee!!! 1 rendeles mar ment is, de meg lehet, kedvesemet is meglepem egyel. Hatha kedvet kap a futashoz... :-)
Bar en is a konzervativabb megjelenes hive vagyok, de egy ilyen kell nekem. Esetleg ha lehetne korabbi evek polojat utonyomatni (2009-es), akkor arra egy igeny mar lenne.
Köszi a szervezöknek, hogy ilyen "problemakat" is a nyakukba vettek, tudom mennyire nem könnyü ennek leszervezese!

pannonfunk 2011.08.08. 13:18:35

@Sz.Lacc: +1. Nekem is kellene a tavalyiból! Ennek ellenére rendeltem az ideiből is.

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2011.08.08. 13:29:47

@pannonfunk: Nekem 2009-es hiányzik, úgy általában nincs fehér technikai pólóm pedig melegben hasznos.

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2011.08.08. 13:39:48

Nekem is tetszik a színes. Bitliszbát mindig a színes zoknijairól ismerem fel a versenyeken. :-)

DaMartian 2011.08.08. 13:50:13

@azilinha: Szerintem "S" kellene Neked. A tavalyi mekkora? És az jó?
@BRandom: elvileg az UB póló nem ez a narancs... Ez egy kicsit mattabb, téglaszín szerű. De lehet hogy csak a kép csalóka, mert egymás mellé még nem tettem a kettőt...
A mintában meg valahol a korábbi lábnyomos megoldást követtük, ezért is örültünk meg hogy a szezonális Nike grafikában elég hangsúlyos volt a cipőtalp a képen (bár nekem voltak fenntartásaim, merthogy a Free cipő szerepel benne, ami ugye nem egy sima futócipő mint tudjuk... : )

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2011.08.08. 14:12:26

@DaMartian: A tavalyi XXS, és az jó. A mostani S-es kb. ennek megfelelő méret?

-Mariann- 2011.08.08. 14:58:05

@azilinha: XS-et rendeltem, a technikai Nike felsőm hasonló, a fehér és az a méret jó.
Illetve bármilyen felsőt próbáltam még Nike-t az XS-es volt jó általában. A hosszú ujjú felsőim is XS-ek, egyedül a dzsekim S-es.

DaMartian 2011.08.08. 18:06:09

@azilinha: az ujjas ugyanaz a póló mint a tavalyi... Az ujjatlanban szerintem jó az S

angelday 2011.08.08. 20:10:41

Így van, jól sejtitek, mi a kreatív rajta, nekünk mindenesetre nagyon bejött a két stilizált futó. Egyetértek azzal, hogy nem annyira "futóblogos". Viszont felírtam magamnak ezt az észrevételt. No worries.

Másrészt meg, aki fan, az minden pólóból vesz magának. :)

angelday 2011.08.08. 20:13:47

"A "Nyomot hagyunk" szlogenről az a véleményem, hogy ezzel biztos nem hagytok nyomot a frappáns szlogenek versenyében."

— baze, ne mondd már, hogy szarabb, mint a "csak fuss"

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.08.08. 20:38:26

@angelday: :DDD Terepfutóknak: Homok nyomok. :))

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.08.08. 20:43:08

A "Megvolt már a mai adagod?" nyomot hagyott a frappáns szlogenek versenyében! Még áthallásos reklámot is gyártottak hozzá két év múlva! Ugyi? :)))

angelday 2011.08.08. 20:44:50

@BGy: nekem ez tetszik a legjobban. Nem kis mértékben azért, mert én találtam ki!

mgergoo · http://dagadtkocsog.blog.hu/ 2011.08.08. 20:51:55

@angelday: A "csak fuss" nekem nagyon sokszor adott erőt, számtalanszor mondtam magamnak, amikor már majdnem lemondtam volna arról, hogy nekiinduljak. Engem nagyon megtalált, nincs kifogás, nincs lustaság, nincs depi, nincsen semmi, csak fuss! Én így értelmezem.

_tavaszka 2011.08.08. 22:07:04

Vegre valaki a nokre is gondolt! :) es szerintem a szine is nagyon jo!

Navixaf · http://ennyirefutja.blog.hu 2011.08.09. 02:18:50

@angelday: jövőre legyen a szlogen"Hip-hop Futóblog!". Egyedi és frappáns :-)

Eperszemke · http://sportmano.blogspot.com/ 2011.08.09. 09:01:36

@azilinha: Jajj de jó, hogy bedobtad ezt a méret mizériát, én is ezen agyalok, hogy milyen méretet rendeljek. Még az M-es is eszembe jutott, mert ha meg alá vennék hosszú felsőt..
Én is nehezen döntök a kettő csajos között.

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2011.08.09. 09:25:04

@Eperszemke: Szerintem akkor úgy csinálom, ahogy @DaMartian mondta: az ujjatlanból S-est rendelek, az ujjasból XS-t. Ez alapján úgy gondolom, hogy neked lehet mindkettő XS. A tavalyiból XXS-t rendeltem, és még az alá is felmegy a hosszúujjú póló.

DaMartian 2011.08.09. 09:59:26

@azilinha: Bocs hölgyek és AD hogy bekavartam a tanáccsal, de akkor valamit fontos hogy tisztázzunk! Mindkét UJJAS póló egy az egyben ugyanaz a modell, mint a tavalyi, csak más szinekben. Ezért akinek volt a feketéből, az tudja azt a méretet referenciának venni. Uraknák ez ugye nem gáz, de hölgyeknél (mivel a számozás nem női) így automatikusan visszaszámolunk egyet a megadott méretből! Kérlek titeket a félreértések elkerülése végett ti NE számoljátok át a méretet, mert akkor már kettővel lesz kisebb a felső!!! Tehát ha M-es vagy akkor M-est írj és NE S-est, különben XS-t fogsz kapni!!! Azok a HÖLGYEK akiknek van a tavalyi feketéből, nézzék meg a méretet, és ha az megfelelt, akkor adjanak hozzá plusz egy számot, akkor fogják ugyanazt kapni, amit tavaly... Ez érthető volt?!? Az UJJATLAN topra mindez NEM vonatkozik, az női számozású, így ha S vagy, akkor S-t írj, és S-t fogsz kapni... Huhh...

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2011.08.09. 10:10:42

@DaMartian: Jó, hogy szólsz. Már módosítottam is a rendelést.

Eperszemke · http://sportmano.blogspot.com/ 2011.08.09. 10:17:46

@azilinha: Na akkor neked milyen méret van a feketéből? :)

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2011.08.09. 10:25:29

@Eperszemke: A feketéből XXS-em van, és az jó is, tehát ez alapján rendelhetnék XS-et a kékből, de én most nem bánnám, ha inkább egy kicsit nagyobb lenne. Neked szerintem simán jó lesz az XS.

Eperszemke · http://sportmano.blogspot.com/ 2011.08.09. 10:29:04

@DaMartian: Na sorry, h. én is téged nyaggatlak, de kb. úgy van méretezve, mint a Fuss Csepel pasi póló? Csak úgy könnyebb lenne viszonyítanom, mert abból S-t kaptam most.

DaMartian 2011.08.09. 10:46:03

Szerintem a "Megvolt már a mai adagod?" volt elég gáz szlogen... Mindig a "Megvette már az ehetit?" jutott róla az eszembe... A CSAK FUSS nekem is bejött, egyszerű és nagyszerű, de ez a NYOMOT HAGYUNK is teljesen jó. Nem tudom mi a gond vele. Különösen mert kapcsolódik a folyamatos cipőnyomos designhoz...

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2011.08.09. 10:54:37

@DaMartian: Nekem meg a "Megvolt már a mai adagod?" tetszett a legjobban. Na jó, nekem az az addiction reklám is tetszett, szóval lehet, hogy furcsa a gondolkodásom. :-)

angelday 2011.08.09. 11:06:13

@azilinha: igen, a drogos összecsengése miatt remek!

Sz.Lacc · http://fusslaci.blog.hu/ 2011.08.09. 12:00:14

Nekem a "Kuss es fuss!" szlogen jutott eszembe, bar kisse durva. :-)

Perrito 2011.08.09. 16:27:44

Sziasztok!Új vagyok itt, szeretnék egy pólót. Persze a mérettel vagyok bajban.
Nő vagyok, a Csak Fuss pólókból S a méretem, ebből is elég lenne az S-es? Köszönöm a segítséget!

angelday 2011.08.09. 16:34:34

@Perrito: a póló hasonló méretezésű a tavalyihoz, tehát ha akkor S-es jó volt, idén is jó lesz.

Perrito 2011.08.09. 16:44:53

Nekem egyébként tetszenek a pólók, a kéket néztem ki magamnak, bár a top is nagyon megnyerő:-)

Perrito 2011.08.09. 16:47:11

Nincs tavalyi pólóm, sajnos...

Mylady 2011.08.09. 22:02:00

@DaMartian: Hú, ez nekem nagyon zavaros.

"Tehát ha M-es vagy akkor M-est írj és NE S-est, különben XS-t fogsz kapni!!! Azok a HÖLGYEK akiknek van a tavalyi feketéből, nézzék meg a méretet, és ha az megfelelt, akkor adjanak hozzá plusz egy számot, akkor fogják ugyanazt kapni, amit tavaly..."

Most akkor azt kell kérni, amit tavaly kaptam, vagy hozzá kell adni egyet???

Konkrétan: a feketéből S-est vettem, az tök jó, most is olyat szeretnék. Akkor mit kell rendelnem?

És: a topnál mekkora az a méret, ami a férfi S-esnek megfelel? XL?

Mylady 2011.08.09. 22:03:12

@Mylady: Az utolsó kérdés hülyén hangzik, újra: ha a férfi méretből az S-es a jó, akkor a nőiből vajon melyik?

Mylady 2011.08.09. 22:12:08

@Mylady: Vagy a top a hosszúujjú fehérre hasonlít méretezés szempontjából? Mert akkor megvan.

effe 2011.08.09. 23:06:58

@Mylady: ha a feketéből S-est kértél, akkor a mostani rövidujjúból M-est ("adjanak hozzá plusz egy számot"), az ujjatlanból szintén M

a lényeg, hogy a _saját_ méretedet írd. én legalábbis így értelmezem.

Csath Geza 2011.08.09. 23:49:27

Es mi lenne itt ha a sracok nem dolgoztak volna honapokon at a projekten :-D

angelday 2011.08.10. 00:08:54

@Mylady: "Most akkor azt kell kérni, amit tavaly kaptam"

— igen, a futótop-ból (ujjatlan) meg a női méretezésűt

@Csath Geza: "Es mi lenne itt ha a sracok nem dolgoztak volna honapokon at a projekten"

— várd ki a végét, még nincs meg a póló :)

Perrito 2011.08.10. 08:31:45

Nem voltam én se egyértelmű: pólóm Normafa futásról, Csepeli futásról van, ezek S-es méretűek. Minden Nike pólóm(technikai, pamut) S méretű, egyetlen egy van, ami M-es, ez utóbbi viszont akkora, mint a többi S-es. Nem szeretném, ha pont a "nevemmel" emblémázott szép kék pólóm kicsi lenne:-)

davidzoli 2011.08.10. 11:20:27

Olyan zavaros lett ez méret meg átvétel meg minden nekem... :D

Olyan nincs, hogy "futo.blog.hu" felirattal le van gyártva 10-10-10 és ott van az asztalon. Megnéz, próbál, akinek kell, viszi?

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.08.10. 12:55:01

Mennyivel egyszerűbb lett volna futóblogos Therma-Jockot gyártani. Ott szikár tények vannak, bár női változat nem lenne belőle. :)))

sanyosz75 2011.08.10. 13:22:59

@BGy: ja, és azon karakterszámot is lehetne növelni. :-)

angelday 2011.08.10. 16:41:29

@davidzoli: hát kiskereskedelmi egységet erre azért nem alapoznék. :D

DaMartian 2011.08.10. 18:18:20

Próbálom mégegyszer összefoglalni a méret témát. Férfiaknál egyértelmű. Kavar a hölgyek esetében van. Ugyanis a tavalyi Blog póló Unisex méretezésű volt, ami nagyobb, mint az azonos női méret. És a mostani ujjas női póló is ugyanilyen. Éppen ezért, ha egy lány rendel, akkor 1 méretet visszaszámolunk a méretéből, hogy akkora felsőt kapjon, ami jó rá. Igenám, de azok a hölgyek, akiknek tavaly már volt blogos pólója és ahhoz viszonyítanak, ha abból még levonunk egy méretet, akkor az meg már kicsi lenne. Ezért írtam azt, hogy mindenki azt a méretet írja, amekkora valójában. Ha S akkor S-t. De a pólón amit kapni fog azt fogja látni, hogy XS. Aki a tavalyi pólóját tekinti referenciának, az azért adjon hozzá egy méretet, mert mi azt le fogjuk vonni, mert ugye nem tudhatjuk ki az aki a fekete póló mérete alapján rendelt és ki az aki fejből mondta a méretét! ÖSSZEFOGLALVA: AZ ALAP AZ, HOGY MINDEN HÖLGY AZT A MÉRETET ÍRJA AMI VALÓJÁBAN KELL, A TÖBBIRŐL MI GONDOSKODUNK! Azon hölgyek akik a tavalyi Blog póló alapján rendelnek, (DE CSAK AZOK) meg adjanak hozzá egy méretet a tavalyi pólóhoz. AZ UJJATLAN TOPRA ez nem vonatkozik, mivel az speciális női szabás, tehát abból az S méret az valóban S... Érthető így??? Én rontottam el a dolgot, mert azilinhának nem privátban, hanem ide válaszoltam a kommentjére, és tudtam hogy neki van fekete pólója. Csak ezt elolvasta mindenki és összezavarodott... Sorry

Mylady 2011.08.10. 20:58:09

Köszi a kimerítő válaszokat. Azt hiszem, az a legegyszerűbb, ha topot rendelek, abból baj nem lehet :)

watergate71 2011.08.11. 09:30:10

Ha már mindenki véleményez...
Kapjon a "csak fuss" még egy pontot.
Egyszer valakitől hallottam, hogy úgy éld az életedet itt a földön, hogy "ne hagyj nyomot!", és ez tetszett ez a mondás. Erre most meg nyomot hagyunk?
Azért várom a pólót, és köszönöm, hogy dolgoztok a témán!

angelday 2011.08.11. 09:39:31

@watergate71: nem rossz gondolat egyébként.

Polacheck 2011.08.11. 11:02:18

Akinek nem tetszik a szlogen, az a neve helyére simán felpakolhat bármi rövidet és frappánsat szerintem :)

Részemről thx a bele fektetett munkát, maximális respect érte. Otthon lecsekkolom mekkorák a nike technikai pólóim és biztosan rendelek.

bitliszbá 2011.08.11. 20:53:31

@csétomi: :D

egyébként nekem sem igazán jön be. Rendeltem :)

2011.08.12. 14:55:46

hmm... számításaim szerint ha tartani akarom a +25% / hetet akkor 1 év múlva körülbelül hetente 10x fogom megtenni a Föld-Hold távolságot.

Remélem tényleg jó cucc ez a 30€-os póló, és bírni fogja a strapát akár a világűrben is, legalábbis addig, ameddig elkészül a következő példány (vagy rendeljek mindjárt egy tucatot? :P)

dvorcsakl 2011.08.17. 09:56:50

Őszinte leszek: a narancs, mint szín, eddig is bejött, ezért örülök ennek a pólónak. Na meg persze a majd rajta lévő nevem miatt.
A grafikát meg nem is nagyon néztem, nem utcára veszem, hanem futni, úgyis az a lényeg, hogy lássák hova "tartozom", nem az, hogy nézzék a pólómat.

(Szerezhetek valami rajtszámtartót, mert ezt nem fogom kilyukasztani.)

watergate71 2011.08.19. 09:03:17

Vagy lenyúlták a narancsos-cipőtalp dizájnt, vagy Árpa is futóblogos lett...
argo2.hu/virusfilmek.html

watergate71 2011.08.19. 09:03:53

Vagy lenyúlták a narancsos-cipőtalp dizájnt, vagy Árpa is futóblogos lett...
argo2.hu/virusfilmek.html

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.08.19. 09:25:37

Ha-ha, pedig kb. 4 éve azt mondta Árpa, nem lesz folytatás. De jobb így, mert az első rész is nagyon tetszett!

-Mariann- 2011.08.20. 00:44:03

Jó ez a szlogen-vita :D
Nekem a "Nyomot hagyunk" bejön! A "Csak fuss is" . A "Hip-hop Futóblog" már nem, kissé gyerekesnek tűnik :) és "bénácska" (nem akarok senkit megsérteni vele :) ).

Terepfutás fórumon hasonló vita kerekedett az új logón lévő szlogen körül. Bár ott én voltam a "hunyó" :D, vagyis inkább aki először merte leírni, hogy a viccesség előtt (ami leesett ugyan azonnal) a negatív asszociáció ugrik be és nem hat jól rám, próbáltam rá aludni, de nem tudtam megbarátkozni vele - mégis lesz olyan pólóm is. :)
Hát nem tudom fel merjem majd venni vagy sem: "Légy-földönfutó" :D

Na! Ne tessék panaszkodni a "Nyomot hagyunk"-ra! :)))

ducu87 2011.08.20. 10:13:06

Nekem egyik ismerősöm mondása tetszik nagyon: Nem fáj, csak másképpen jó :D! vagy a: No pain no gain!

csiripiszli12 · http://kedvesazelet.blog.hu/ 2011.08.20. 15:17:59

@Road Runner 77: Hú, ez a szlogen tényleg elég rossz asszociációkat kelt bennem is..
Mondjuk nekem a nyomot hagyunkkal sincs bajom, bár a csak fuss jobban tetszik.

@ducu87: Ezek is jók :)

-Mariann- 2011.08.20. 15:36:47

@ducu87: "Nem fáj, csak másképpen jó" - ez nekem is bejön! ;-) . Abszolút át tud segíteni holtponton és erőt ad, sőt még mosolygok is rajta. :)

Ez is hasonlóan jó: "Pain is temporary, pride is forever!"

-Mariann- 2011.08.20. 15:38:44

Most látom, hogy egyébként rosszul írtam, nem jó helyre tettem a kötőjelet. Helyesen: "Légy földön-futó" :)

Ma reggel már egyre viccesebben kezdtem látni, miután félreolvastam: "Légy földön-ufó" :P :D

ducu87 2011.08.20. 17:39:30

@Road Runner 77:
Michael Jordan: Work hard, play harder!
Vagy ami a Minden héten háborúban volt: A seb beforr a fájdalom elmúlik, de a dicsőség megmarad!

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása