Pénteki ismerkedés, szombati Hungaroring

2011.12.10. 17:43 angelday

Péntek este hatalmas bulit rittyentettek MCM-ék, nekem nagyon tetszett. Főleg a helyszín, hatalmas találat. Egy kép a partiról (a teljes galéria a Futóblog Facebook lapján itt):

A fő szervezők, Szász Gabi és MCM:

Három csoport kreatív anyagát tudtuk rögzíteni a tombola előtt, rájuk lehet majd szavazni az új Futóblog Facebook lapon (nem most! majd!), addig is jelöljétek be!

Szombaton újra találkoztunk, mégpedig a Hungaroringen. Vagy 400 (!) ember jött el, tele volt gyakorlatilag a VIP parkoló. Aki kinn volt, bizonyára egyetért velem abban, hogy nagyon különleges esemény lett, főként azért, mert eddig a Hungaroringet csak a kordonon kívül a porból ismerjük.

A hivatalos galériát itt találjátok.

Hihetetlen! MCM-nek még méretre beszerzett overálja is volt (a képen sárgában!):

Knipl Pista (akit a legtöbben a Knipl-indulóról ismerhettek) hirtelen átment kreatívba és rajtzászlón készített érdekes installációt:

4 komment

Címkék: buli hungaroring ismerkedés futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr753453724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sanyosz 2011.12.11. 11:03:45

Hozzátenném, hogy Walter Ulrik úr áldozatos munkája és ötletei nélkül nem jöhetett volna létre ez a két remek esemény

angelday 2011.12.11. 12:01:23

@sanyosz: igen, csak ő sajnos nem volt a képen éppen akkor. A kredit jár persze.

ulrik · http://ulrik.blog.hu 2011.12.12. 08:55:26

Én szeretném megköszönni a munkátokat! Nem semmi hétvége volt! Az ismerkedős buli és a Hungaroring-futás méltó záró akkordjai a 2011-es évnek. Annak az évnek, ami számomra nagyszerűen alakult. Megismertelek Titeket, ezt a jó kis csapatot. HAJRÁ DK-CSAPAT!!! :)))

Természetesen pár hangjegy még maradt idénre: HHH, Pezsgőfutás a Futóklubbal. De holnap futhatunk a Mikulásgyárba, jövő héten pedig Fuss Stonehenge (BudapEsti Belvárosi Hegyi Futás: Gellért-hegy - Váci utca - Budai Vár - Naphegy)

KÖSSZI!!!! :)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása