19. K&H Maraton és félmaraton váltó

2012.06.10. 18:54 angelday

Kik voltak és mit futottak? Én nem versenyeztem, de láttam Dvorcsákot befutni, meg Bitliszbát a villamosmegállóban, aki "jó napot szerkesztő úr!" felkiálltással üdvözölt. Most viszont elmegyek, lefutom a saját kis adagomat. :) Végezetül álljon itt Németi Gergely (a Futóklubból ismerhetjük) Facebook faláról egy köszönetnyilvánítás, aki megcsinálta, méghozzá 120 percen belül.

gergoke_kh_2012_b.png

Szeretném megköszönni a családomnak, a kisfiamnak ezt a díjat. Továbbá az edzőmnek, Zsanett Kisnek hogy felkészített. Dvorcsák Lászlónak és Tamás Ujhelyinek pedig azt, hogy az utolsó 4 kilométeren végigrugdostak. Ha ők nincsenek, szerintem még mindig a rakodóparton alsó kövén ülve nézném, hogy a Dunán úszik el a dinnyehéj.
Valamint szeretnék még gratulálni Marianna Kutvölgyi-Domjánnak, Futó Futó Lívianak és Krisztina Cserenek, akik szintén "velünk együtt" futottak ebben az embertelen melegben és párában. Szép volt lányok!

(Remélem nem gond, hogy kiraktam.)

8 komment

Címkék: verseny félmaraton kh

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr84577221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gergoke 2012.06.10. 19:08:17

A kép azért így teljes, ezzel a kommenttel:
Ja, még mielőtt valaki félreértené: a kis szobrocska nem a teljesítményemnek, hanem a végén előadott hisztimnek jár. :D

kofy 2012.06.10. 19:32:01

Ma futottam az első félmaratonomat. Felkészülésként eddig 15km-ig jutottam el, ez ma látszott is. Az első két kört 36 percen belül teljesítettem, de a harmadikra teljesen elfáradtam. Így elég sokat gyalogoltam, de a 41 perces harmadik körrel is sikerült két órán belül befejeznem.
Így megvan a szeptemberi félmaratonig a feladat: végig futni, nem gyalogolni a 21km alatt és - természetesen - 2 óra alatt befutni.

gergoke 2012.06.10. 21:23:49

Hajrá kofy és gratulálok!

Akkor ugyanazt a cél tűztük ki szeptemberre. A Nike félmaratonon találkozunk! Nálam még kiegészült annyival is a cél, szeretnék majd őszintén mosolyogni a végén. :)

bitliszbá 2012.06.11. 09:22:43

Csak a pontosság kedvéért:
"Jó napot FŐszerkesztő úr!!!" :)

Sekiwake · http://ennyirefutja.blog.hu 2012.06.11. 12:17:13

Főszerkesztő úr! Motoz egy ideje a fejemben a kérdés, hogy miért került be az albán zászló modernizálva a fejlécbe? :-))

angelday 2012.06.11. 12:24:37

@Sekiwake: szerintem az egyik grafikus Oregonban oda lehet valósi

kofy 2012.06.11. 12:27:20

@gergoke: Köszönöm a gratulációt, természetesen Neked is jár az elismerés.
Az időjárás egyébként lehetett volna rosszabb is. Ha a szombati 30 fokos tűző nap maradt volna (ami a rakparton "simán" 40-nek érződik), akkor nem vagyok benne biztos, hogy lefutom.

Mivel "futóversenyszűz" voltam, ezért éjszaka próbáltam átgondolni, hogy hol ronthattam el, hol lehetne javítani. Elképzelhető, hogy túlzás volt az első két körben a 5perc körüli ezres tempó, s ettől "omlottam össze" majdnem a harmadik körben. Vagyis ha az elején nem húzom meg annyira, talán több energiám marad a végére. Ezt kell még "csiszolni" nyáron és parancsolni az agynak, hogy hiába jó érzés előzni mindenkit az elején (amikor még bíztatnak a szurkolók), előbb-utóbb jön a "magányos rakpart", amikor csak azon kattogok, hogy itt meg ott fáj és egyébként is elegem van...

Sekiwake · http://ennyirefutja.blog.hu 2012.06.11. 12:35:32

@angelday: Istenem, de gyönyörű mondat volt ez! El is morzsoltam egy könnycseppet :-)
Lehet, hogy kiadták bérmunkába a logótervezést egy albán captchafejtő kisvállalkozásnak.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása