Ultrabalaton Futóblog Team felhívás

2012.06.11. 12:22 angelday

Sziasztok, ha valakinek még nincsen csapata az idei Ultrabalaton futóversenyhez, lépjen be a Futóblog második, maximum 10 fős csapatába. Igazából kettő csapatot indítunk, ebből az egyik már összeállt, viszont a másik a tavalyihoz hasonlóan ismételten blogon meghirdetett módon szerveződik, azaz jelentkezhet bárki, aki valamennyire ismeri a versenyt és szeretne részt venni csapatban a Balaton Körbefutási Élményen.

Fontos, hogy legyen legalább egy olyan valaki, aki ismeri a versenyt, tud hathatósan szervezni, logisztikázni – ő lehet majd a csapatkapitány is (persze nem szólunk bele a részletekbe!). Azoknak lehet ez a jelentkezés jó alkalom, akik eddig kontempláltak azon, hogy indulnak, végül mégsem jött össze a csapatuk, de ezen sorok olvasása után szeretnének mégis indulni. Tavaly így ismertük meg DK-t, aki szintén a kettes csapatban indult.

A jelentkezés határideje most szerdán 14:00, utána leadjuk a névsort. A jelentkezési díj kedvezményes áron a Team Futóblognak 6 ezer forint / fő.

Jelentkezni lehet a FUTOBLOG KUKAC GOOGLEGROUPS.COM címen. Azt is írjátok meg, voltatok-e már versenyen és hány km-t tudtok majd bevállalni aznap, illetve van-e csapatkapitányi ambíciótok.

Néhány összefoglaló a Futóblog korábbi beszámolóiról:

Az idei rendezvény június 30-án, indul, tehát praktikusan 29-én péntek estétől egészen július 1 vasárnapig megy a buli és a Balaton Körbefutási Élmény, vagy röviden BKÉ.

7 komment · 1 trackback

Címkék: ajánló felhívás ultrabalaton

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr784579259

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Balaton blogajánló 2012.06.12. 15:48:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Balaton blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

badis 2012.06.13. 11:04:24

Elnézést előre is, nem a poszt szűk témájához tartozik, de: gyerekkoromban láttam egy filmet, ami a futásról szólt. Volt pár poszt, amiben futós filmekről volt szó, de nem volt köztük. Egy angliai középiskolában játszódik, ahol a tanárok is futnak és van egy kör, az iskola körül, amelyen minden évben versenyeznek. A diákok is futnak, versenyeznek egymással. Azt hiszem az egyik futó tanár irodalmat tanít és verseket is írt a futásról. Valaki tudna segíteni ennek a filmnek a felkutatásában? Tudja valaki a címét? Vagy csak én álmodtam, mikor kicsi voltam? Előre is köszi

llehel · https://www.facebook.com/lukacsi0lehel 2012.06.13. 12:47:52

@angleday üdv. a blogra bárki írhat posztot a saját kis sztorijáról?

angelday 2012.06.13. 14:16:09

@llehel: nagy általánosságban az a válasz, hogy "igen", de nem ígérek biztosat, küldd el a futoblog kukac googlegroups.com címre.

cole81 2012.06.13. 16:00:42

@angelday: mikorra várható a döntés? (csak h ha sikerült bejutni legyen idő szabit/szállást... intézni) ;)

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2012.06.13. 21:17:15

Ha összeáll egy csapat és kell tanács szervezést illetően, akkor szerintem sokan szívesen segítenek.

Mi tavaly nulla tapasztalattal vágtunk bele és nagyon jól sikerült. Ezek nem titkosak, bárki számára osztunk észt. ;)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása