Hajrá Bitliszbá!

2012.08.22. 11:25 angelday

cheer_me_on_logo.jpg

A szeptemberi félmaratonra egy kis szurkoló alkalmazással kedveskedik a Nike, ez a Cheer me on: be lehet regisztrálni futónak, vagy szurkolónak Facebookon keresztül, aztán egyből el is indulhat a verseny futópálya nélkül. A rendszer egyből rangsorolja azokat, akik a legtöbb szurkolást kapják, ebből aztán rangsor készül.

Itt éritek el az appot: https://apps.facebook.com/nikecheermeon/

cheer_me_on_ranglista.jpg

A galéria menüpont alatt látszódik, hogy ki kire adta le a szavazatát, vagyis kinek szurkol. Lehet képeket is feltölteni, de nem kötelező. A feltöltéseket tovább lehet hajrázni a jobb alsó zöld nyíl megnyomásával. Jól látható, hogy a DaMartian-Bitliszbá-DK háromszögben ki hol tart. A helyezés attól függ, hogy ki hány embernél tudja elérni, hogy szavazzon rá üzenetek formájában. Nekem, látjátok, még nem sokan küldtek üzenetet. (Ez egy pici szomorúsággal is eltölthetne egyébként.)

A dolog nem áll meg itt, ez csak a regisztrációs-hajrázós szakasz, lesz még egy meglepetés része, én csak annyit teszek hozzá, hogy megéri majd regisztrálni a rendszerbe, mind sportolóként, mind szurkolóként. :)

4 komment

Címkék: nike félmaraton cheer me on

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr134725545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sekiwake · http://ennyirefutja.blog.hu 2012.08.26. 23:00:38

AD, én akartam rád szavazni, de egyszerűen nem jöttem rá, hogy hogyan kell. Odáig eljutottam, hogy "1. Válaszd ki a futót!", de ehhez valami lista vagy kitöltendő ablak nem társult.

Az, hogy lehet rád szavazni, azt jelenti, hogy lenyomsz egy félmaratont?!?!?!?

angelday 2012.08.27. 09:06:13

@Sekiwake: köszönöm, nagyon kedves! Úgy kell, hogy üzenetet kell küldeni az embernek, az a szavazat.

Sekiwake · http://ennyirefutja.blog.hu 2012.08.27. 10:03:18

@angelday: Küldhetek neked üzenetet, de akkor arról nem fog tudni a Nike alkalmazás. Szerintem az a gond, hogy nem vagy FB ismerősöm, ezért nem is tudlak kiválasztani.
(A többi futó hős sem az, tehát őket sem tudom biztatni.)

Szóval tényleg futsz egy teljes félmaratont? Erről írhatnál ám egy posztot, mert ez nagy dolog a blog életében!

angelday 2012.08.27. 10:10:23

@Sekiwake: nézd meg a most élesített friss posztot. Sajnos az elmúlt majd' egy hónapban nem sokat edzettem, így tuti váltóban fogok indulni idén (is).

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása