VILÁGVÉGE FUTÁS HOLNAP ESTE 20:12-KOR!!

2012.12.20. 20:14 angelday

A Világtörténelem utolsó futása! A maja naptár szerint ez lesz az utolsó nap és megsemmisül a világ. Kívülről így néz majd ki:

the_end_run.jpg

Ekkor lesz a téli napforduló! Fussuk bele a túlvilágba, az új világba! Baljós az is, hogy ez lesz a 13. BudapEsti Belvárosi Hegyi Futás! Találkozó 19:40, rajt 20:12-kor.

A tervezett útvonal meteor esőben: egy kis esti, belvárosi panorámakör. Az útvonal során érintjük a Halászbástyát, Budavári Palotát, Tabánt, Citadellát, Szabadság-hidat, Váci utcát és a Lánchidat. Az útvonal emelkedőktől és néhol a lépcsőktől nem mentes. Egymást időnként bevárós, 6:30-7:30 közötti átlagtempós futás lesz, a KRESZ szabályait betartva!

A várhatóan nagy létszám és a NIKE Cipőteszt-kamion miatt a találkozó a Csalogány utca magasságában a felső rakparti parkolóban. (A Batthyány tértől a Margitsziget felé kb. 150 méter, pontos infók itt.)

Pontban 20:12-kor lesz az indulás, ezért kérünk mindenkit, időben érkezzen, senkire nem tudunk várni, a világvége nem várhat.

6 komment

Címkék: futás világvége cipőteszt

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr554975328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.12.21. 06:28:04

Meteor esőben? Ja, akkor ott kell keresnem. :))))
Ma jól be kellene rúgni, mert a másnap akkor elmarad. Még egy utolsó piálás, buli, csajozás és minden, ami ezzel jár. Viszlát a túlvilágon! Találkozunk egy fortyogó üstben, vagy egy virágos réten, ahol remélem, pucér csajok rohangálnak! Csőváz!

Zöld_Dani 2012.12.21. 10:37:32

Budapesten most enyhén szólva nem olyan a levegő, h jó volna futni az utcákon, főleg a PM10 részecskék magas aránya miatt.
Nem akartok ide oldalra beágyazni egy egy szmogjelentést, pl ezt:
www.idokep.hu/szmog
Itt a Greenpeace figyelmeztetése:
Az ország több területén brutális a légszennyezettség. Miskolcon a nitrogén-oxidok koncentrációja az egészségügyi határérték duplája, Budapest több részén a határérték közel másfélszerese. Miskolc, Kazincbarcika térségében, Budapesten, Pécsen, Salgótarján környékén pedig a részecskeszennyezés (PM10) koncentráció haladja meg a határértéket, egyes területeken a szmogriadó tájékoztatási szintet is meghaladva. Ilyen időben minimális időt töltsünk a szabadban, ne sportoljunk, ne erőltessük meg magunkat a friss levegőn. A jobb levegő érdekében járműveinket, főleg dízel járműveinket ne használjuk!

e_easy 2012.12.22. 00:30:43

@BGy: a helyzet elemzesed es reakciod peldaerteku

spiderbond 2012.12.30. 21:21:18

A kép csak a föld pusztulását ábrázolja, egy bolygó eltűnése nem a világ vége, gyakran történik ilyen az univerzumban.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása