Vasárnap megint Hungaroring!

2013.01.16. 10:55 mgergoo

Lehet, hogy tavaly kihagytad és bánod, lehet, hogy nem és akkor várod. Idén ismét itt a megismételhetetlen alkalom, hogy a Nike Futóklub téli edzéseinek keretében meghódítsuk a 4381 méteres aszfaltcsíkot.

Tavaly nagyon jól sikerült a Hungaroringen tartott edzés. Sokan, 3-400-an voltunk, jó buli volt. Sok olyan futót is sikerült kicsalogatni Mogyoródra, akik egyébként nem szokták látogatni a Nike Futóklub edzéseket, afféle futótalálkozó is volt egy kicsit.

Persze futottunk is, a pályát befutni is fantasztikus élmény, ahogy láttam mindenki nagyon élvezte. Én a nagy eszemmel tavaly sajnos nem tudtam futni, mert még kínlódtam a térdsérülésemmel. Mérges voltam magamra és a lassan gyógyuló térdemre, hogy megfosztattam ettől az élménytől. Nagy bánatomban azért végigsétáltam pár csapattárssal a távot. Ahogyan a séta közben figyeltem, más azért ez a karika, mint ahogy tévéből a Forma-1 közvetítések alapján képzelné az ember. Nekem sétálva legalábbis sokkal hosszabbnak tűnt és valahogy a szintkülönbségeket sem adja vissza a tévé.

hungaroring2012.jpg

Ez a futás arra is jó talán, hogy megbontsuk a téli alapozás monotonitását. Akár a terepeken hasítod a havat, mint Szasza, akár hozzám hasonlóan a városi aszfaltot koptatod, biztosan jól fog esni egy kis változatosság, egy olyan edzés, ami hetekre elegendő inspirációval láthat el.

Gyere el most vasárnap, hozd magaddal a barátaidat is, nem minden hétvégén adatik meg, hogy egy ilyen különleges pályán futhassunk.

Fontos, hogy ez az edzés a szokásostól eltérően nem szombaton, hanem vasárnap lesz. Ha sikerült átpakolni vasárnapról minden családi programot, és semmi nem áll útjában annak, hogy csatlakozz, akkor jelezd az esemény Facebook oldalán is!

A hivatalos információk:

Gyülekező 9:30 és 10:00 között. A Hungaroring portáján kell bejönni és követni a hangokat.

10:00-kor közösen bemelegítjük a hideg alkatrészeket, akinek esetleg problémája akad a versenycipőjével, azokat várja a cipőteszt a bokszutcában.

Bemelegítés után elindul a futam, mindenki belátása szerint róhatja a köröket. Az időmérő edzésre 1 óra áll rendelkezésre. (A kipörgésgátlót ne felejtsétek el átnézetni indulás előtt, mert különben a rajtnál és a csúszós kanyaroknál kicsúszhattok a kavicságyra.)

A bokszutcában feltankolhatjátok magatokat meleg teával és pogácsával, az ideális ívről és taktikáról pedig kérdezhetitek edzőinket. MC Markocsán pedig ismét jelmezzel készül a tombolára, melyen ezúttal is Nike-nyereményekkel gazdagodhatnak a nyertesek.

A helyszín leginkább autóval közelíthető meg, de tömegközlekedéssel is eljuthattok, csak onnan még gyalogolni vagy futni kell a bejáratig.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló hungaroring futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr865020460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása