Vár a Yours Truly Dunakeszin

2013.01.24. 22:27 mgergoo

Tavaly (valamennyire közösen) szerveztük Bitliszbával a Yours Truly-t. Igazán nagy öröm volt, hogy mennyire sokan eljöttetek, és együtt vittünk egy kis mozgást a kis városunk egyik szürke januári vasárnapjába. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a Nike Futóklub is népesebb, mint valaha, szóval nincs kétségem afelől, hogy idén is rengetegen eljöttök és remek hangulat lesz. Ha jól emlékszem, országos összevetésben is a legnépesebb Yours Truly helyszín lettünk, és nincs kétségem afelől, hogy ez idén is így lesz.  

A batyus rendezés jól vizsgázott, a mostani alkalomra is maradunk ennél, azaz a velencei tókerüléshez hasonlóan amit hoztok a közösbe, azt kapjátok vissza. Tavaly ipari mennyiségű banán és szőlőcukor maradt, szerintem banánból mindenki fele annyit hozzon, mint amit most gondol. Az útvonal a tavalyi, kapaszkodjatok:

Új futók számára fontos lehet, hogy mi is ez az egész. Tavaly így foglaltam össze: 

A Yours Truly egy nemzetközi rendezvény, lényege, hogy az év leghidegebb időszakában teljesen becsületbeli alapon kell futni 25 vagy 50 kilométert, majd egy weboldalon bejegyezni a bruttó időt. Meg lehet közben állni, pihenni, bármit csinálni, a lényeg, hogy az indulás és a befejezés között eltelt idő teljes egészében beleszámít a bruttó időbe. A bevitt eredményeket nemzetközileg is összesítik.

A Yours Truly két állomásból áll, a második YT február 24-én lesz. A tavalyi kommentektből okulva már most mondom, hogy a vállalható távokat senkinek nem kötelező megfutni, nyugodtan gyere akkor is, ha nem tervezel 25, vagy 50 kilit karcolni.

Találkozó

2013. január 27-én vasárnap 9:30-kor Dunakeszin, a Gizella út 36. alatt. Vonattal érkezők a Nyugatiból jöjjenek, Dunakeszi alsó megállóig. Onnan kb. 800 méter séta (térkép). Az esemény Facebook oldala, ahol most is várjuk a jelentkezéseiteket.

Szólj hozzá!

Címkék: dunakeszi futóklub Yours Truly

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr785036573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása