Karnevál plusz 10 ezer szombaton!

2013.02.06. 18:07 angelday

A karneváli hangulat jegyében most szombaton a Nike Futóklubban Farsangi futás. Helyszín most is a Margitsziget.

Kérünk benneteket, hogy öltözzetek be alkalomhoz illően. Persze nem kötelező, de a szervező bizottság (élén természetesen a megunhatatlan és egy poénért az édesanyját is eladni képes MCM-mel) zsűrizni fogja a legkreatívabb jelmezt. A legjobbak még ajándékot is kapnak. Íme a tavalyi győztes és a szervezőbizottság:

mcm_napoleon.jpg

Figyelem, mert a program picit eltér a szokásostól: 17:30-tól gyülekező, 18:00-kor kezdődik a bemelegítés, 18:15-kor indul a közös szigetkör. A farsangi hangulatot meleg teával, forralt finomsággal, pogácsával, Nike cipőteszttel és tombolával fokozzuk.

És még valami: Johnny hazajön Hollandiából és itt Magyarországon tölti bele a 10 ezredik km-ét a Nike+ kontójába. Ennek kapcsán rászerveztük a bulit a szombati nap délutánjára, úgyhogy vele is futhatunk. (Praktikusan a két esemény egyszerre lesz, de majd meglátjuk pontosan.)

A szombati esemény Facebook lapja itt.

Johnny 10000 pedig itt.

4 komment

Címkék: farsang johnny karnevál

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr845064199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DaMartian 2013.02.06. 21:31:59

Pontositanék: a Futóklub szervezett rám... By the way a két esemény egy és ugyanaz, szóval senkinek nem kell törnie a fejét, hogy melyikre menjen el... A Nike jóvoltából pedig a kis emlék meglepiből is jut majd minenkinek, nem csak azoknak, akik időben feliratkoztak :D

mgergoo · http://dagadtkocsog.blog.hu/ 2013.02.06. 21:46:10

Jaja, ott leszünk, de Fradi mez most otthonmarad. :-)

DaMartian 2013.02.06. 22:06:40

@mgergoo: Jobb is, mert ez még a rusnya régifajta.. Fujj

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása