Három eseményajánló a hétre

2013.02.20. 16:37 angelday

1. A Futóklub ezen a héten szombaton a Kopaszi gátra megy ki, témája pedig a változó intenzitású fartlek futás. Lesz dzsoggolás, séta és sprint is. A kezdők se maradjanak otthon, mert a Futóklub edzői segítenek majd a táv teljesítésében. Lesz a gazdagréti piacról energiadús kaja és természetesen tombola is. Gyülekező a főbejáratnál levő parkolóban 9:30-tól, a start:10:00 (a parkolás benn fizetős). Facebookon jelöljétek magatokat, ha jöttök.

2. Szombaton fartlek Futóklub, vasárnap pedig Skyrun! Ez nem mindennapi verseny, ahol a Duna Towerben levő lépcsőket kell teljesíteni időre. Már hírt adtunk róla itt a Futóblogon is. Még van néhány hely, lehet nevezni, ha éppen nem rettenünk meg ennyi lépcsőtől:

skyrun.png

A verseny után a közeli Dagályban lehet relax-termálozni, 30%-os kedvezménnyel a Skyrun résztvevői számára. Tökéletes programnak néz ki! Nézzétek meg a műsorfüzetet.

3. Végül, de időben elsőként, csütörtökön, azaz holnap 18 órától nyitja meg a Nike az új márkaboltját az Árkád bevásárlóközpont földszintjén. Érdemes ellátogatni, lesznek mindenféle programok, trambulinos videóforgatás, nyitási akciók és bemutatkozik az új Nike Air Max is!

arkad_rajt.jpg

1 komment

Címkék: ajánló Air Max Nike Árkád Skyrun Futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr75094373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

káosz 2013.02.21. 20:28:27

Vasárnap Futapest verseny a Domonyvölgyben.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása