Árnyékból az éjszakába

2013.08.09. 10:54 mgergoo

Elindulok.

Keresem az árnyékot. Ilyenkor talán még futható a város. Nagyon nehezek mozgok. Mint a vámpírok, ha napfény ér, rohamosan csökken az életerőm. Reggel 7 óra van, máskor esélyem sem lenne értékelhető egy-másfél órás edzést teljesíteni. Talán csak éjszaka, mint majd akkor. Lámpáknál megállok, leesik a pulzus, iszom. Víz, telefon és pénz is van nálam, minden vészhelyzetre fel vagyok készülve. Ez a kánikula egy instant vészhelyzet. Merre fussak tovább? Csak árnyékban. A budai rakpart reggel napon van, a pesti oldalon maradok. Magas épületek védenek, nem lépek a fényre. Nem mozgok jól, rohamosan fogy az erőm és emelkedik a pulzusom.

Nem jó előjelek. Szombat éjszaka újra Suhanj! 6. Az év egyik mindenképpen-ott-kell-lenni eseménye, nagyon vártam már. Tavaly Tücsivel párosban gyilkos taktikával zsigereltük ki magunkat, nagyon kemény volt, keményebb, mint gondoltuk volna. Idén életemben először egyéniben tolom a hatórást és így sem látszik könnyű feladatnak. Nem jókor vagyok rossz formában. Fostalicska vagyok, rég éreztem magam így, de most így érzem. Szombat éjszaka hat órán keresztül, egy 2 km hosszú csíkon fogok mozogni, de most egy óra után is csak vonszolom magam. Persze éjszaka nem kell majd az árnyékot keresni, jobbak lesznek a feltételek.

suhanj6ejstzaka.jpg

Az esemény második évéhez érkezett, aki tavaly nem volt az mindenképpen pótolja az élményt, fontos, hogy még a helyszínen is lehet nevezni (22:00 óráig).

A program – érdemes kijönni már délután!

17.00 órától: SUHANJ! szülinapi piknik, batyubál - hozz bátran sütit!
18.00 órakor: 3 éves szülinapi torta felvágása
18:30 órától: 1. SUHANJ! Nagydíj handbike futam (paralimpiai táv: 10 km)
19:30 órától mini futóexpó és szemléletformáló programok
21:00-22:00 között: egyéni indításos Millimaraton (42,195 – igen, negyvenkettő – méter)
22:00 órakor: helyszíni nevezés és rajtcsomagfelvétel ZÁRÁSA
00:00 órakor: RAJT
06:00 órakor: FINISH, amit dudaszó jelez
06:00-07:00 óra között: bundáskenyér parti, tombola, eredményhírdetés

A helyszín Szigetmonostor. Annak érdekében, hogy ne tévedjetek el és biztosan megtaláljátok, érdemes ránézni az esemény Facebook oldalára is. Tavaly egy jó páran fakultatívan meglátogattuk a leányfalusi strandot és az utolsó erőnkkel vonszoltuk be magunkat a termálmedencébe. Amikor átjárta a fáradt izmokat a meleg víz, kárpótolt mindenért – az utána elfogyasztott sajtos-tejfölös lángosról nem is beszélve. Idén a szervezők is gondoltak erre és a futóknak, valamint kísérőik 40% kedvezményt kapnak, így 1000 Ft-ért lehet a rajtszám felmutatásával csobbanni. Érdemes kihasználni, gondolom még vasárnap sem lesz sarkvidéki eredetű hidegciklon az ország fölött.

Szólj hozzá!

Címkék: szigetmonostor dk 6órás suhanj6

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr865451170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása