Belvárosi futóverseny

2013.08.13. 09:32 angelday

irany_az_utca.png

Új, lelkes kezdőknek szóló futókampányt indított a Nike itt Budapesten. A város ikonikus részein (turistanegyedekben, lépcsőkön, dombokon, hegyeken, hidakon és az elmaradhatatlan szigeten) futóútvonalat publikálnak majd az elkövetkező hetekben, ezeken lehet végigfutni és versenyezni a többiekkel. A távok egyre nőnek majd a félmaratonig.

Két kategória van: ki a körön a leggyorsabb (Speed Demon) és ki teszi meg a legtöbb kört összesen (Local Legend). Az első útvonalat ma publikálták, ez a Városliget 3,6 km-es köre: http://go.nike.com/varaliget

var_a_liget_map.png

Hogyan lehet csatlakozni? Borzasztó egyszerű: Nike+ Running appot kell futtatni okostelefonon bejelentkezett felhasználóval, ami automatikusan érzékeli, ha a körön vagyunk rajta és hozzászámolja a futóútvonalhoz. Vagyis nem kell mást csinálni, mint elindulni és elmenni a Városligetbe. Akinek még nem lenne fenn, innen töltheti le:

iPhone http://gonike.me/NikeRunning
Android http://gonike.me/NikeRunningRobot

Tipp: Ha beszállnátok a versenybe és használtok valamilyen közösségi szolgáltatást, például Facebookot, Instagramot, Twittert, vagy akár a Nike+ Running appot, helyezzétek el benne a #fussbp hashtaget is!

A következő posztunkban a Pireneusokba látogatunk el és ott folytatjuk, ahol abbahagytuk...

1 komment

Címkék: verseny Nike+ Városliget

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr585458593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ted Striker 2013.08.19. 21:54:08

Én elsőre nem hittem el ezt a kört, most hogy futottam rajt egy kicsit másodszorra sem értem: a Hermina úti szakaszt a nyolcvan centi széles kisjárdán kéne futni, erősen kerülgetve a közepén ütemesen felbukkanó kandelábereket - vagy létezik egy olyan M-40 mintájú álcázott ösvény ami elkerülte a figyelmemet?
A Kós Károly sétány a sörsátori sarkantyúval a gépjárműforgalom okán sem ideális, a Városligeti sétányon meg mivel a parkoló autók jellemzően elfoglalják az út melletti kavicsos-földutas részt ezért kénytelen az ember a parkoló autók és troli között az úton futni

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása