#fussbp 2. útvonal: Csúcstámadás

2013.08.24. 15:30 angelday

csucstamadas_utvonal.jpg

A Nike posztolta a második útvonalát a budapesti futássorozatának, ez pedig a Gellért-hegyre viszi az embert. Mármint az útvonalon érdemes futni a Nike+ Running GPS-es appal, mire ez hozzászámolja a megtett km-eket a hivatalos listához. Az első útvonal esetében készített részletesebb leírásunkat itt találjátok.

A Futóblog egyúttal menetrend szerűen átöltözött a szeptember 8-i félmaraton dizájnjába.

3 komment

Címkék: Budapest Gellért-hegy fussbp

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr485474821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2013.08.24. 16:06:03

Bocsánat ha negatívoskodok, de az útvonalakat olyanok állítják össze, akik futni is szoktak? Én a Hegyalja úton nem ajánlanám senkinek, hogy fusson ellenben lenne ott más, jobban futható alternatíva.

angelday 2013.08.24. 16:11:58

@pantomimes: van benne valami. Ha van kedved, készíts el egy alternatívát, mindenképp konstruktív kritikaként eljuttatom a főszervezőknek!

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2013.08.26. 08:10:38

@angelday: A Döbrentei tér kiindulásnak jó, én onnan a bicikli út mellett a járdán átmentem a Krisztina körútra, majd Kereszt utca - Naphegy utca - Czakó utca és úgy át a Sánc utcához. Ezen az útvonal az autós forgalom sem nagy és van benne egy plusz emelkedő :)

Egyébként ez az egyik kedvenc útvonalam, persze otthonról indulva. Nagyon jó érzés, amikor a sok emelkedő után felérsz a szoborhoz és lenézel Budapestre, télen még durvább, fejben már szól az Eye of the tiger :)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása