Induljon a 2014-es naptári év, téli Futóklub most szombaton!

2014.01.09. 12:05 angelday

Szombat délelőtt az év első Futóklub eseményére várunk mindenkit a Margitszigetre. Aki szeretné az évet új futó-elképzelésekkel és fogadalmakkal kezdeni, mindenképpen jöjjön el, mert szokás szerint meg lehet tenni a fogadalmakat borítékban.

januari_futoklub.jpg
A hivatalos képet raktuk be, de a szombati esemény délelőtt lesz!

A találkozó 9:30-tól a szokott helyen a MAC-ban a piros Nike kamionnál. Először regisztráció, illetve a fogadalomtételeket is meg lehet majd tenni, ezután pedig a közös bemelegítés. 10:00-tól rajt, táv egy szigetkör (5350 méter és én még nem láttam két GPS órát, ami kiadta volna ezt a számot táblától tábláig).

A futás után forró tea, pogácsa és természetesen az elmaradhatatlan MCM tombola. :)

Csomagmegőrzésre is lehet számítani, illetve a piros Nike cipőteszt-buszon érdemes kipróbálni valamelyik új Nike futócipőt egy próbakörre. Ha mindez tetszik, igazoljátok vissza Facebookon, hogy jöttök!

Már 2008 óta írom a Futóblogot, de még mindig nem tudok csendben maradni azt illetően, hogy a Nike mindezt ingyen nyújtja a futóknak. Szerintem még vidékről is érdemes felugrani egy kis örömkocogásra. Én mindenesetre ott a helyem!

2 komment

Címkék: újév fogadalmak BUÉK Futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr65747830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hidegchaco 2014.01.09. 12:57:34

"Ha mindez tetszik, igazoljátok vissza Facebookon, hogy jöttök!"

Köszi... és aki nem fészbukol?

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása