Az irány február 8-án szombaton ismét a Hungaroring!

2014.01.24. 15:16 angelday

Újra itt van az év egyik legjobb futóeseménye, ahol a Futóklub kitelepül a Hungaroringre. De nevezzük nevén: ez a Rungaroring! Szám szerint most február 8-án, szombaton rajtol el a negyedik téli Nike Futóklub a mogyoródi versenypályán.

rungaroring_sanyosz_futoblogra.jpg
A képen MCM épp úton, hogy elindítsa a Knipl-indulót.

Ezúttal lehetőség lesz a pontos időmérésre is. A Rungaroringre kétfős csapatok jelentkezését várjuk, akiknek időeredményét összeadjuk, és így hirdetünk majd győztest – az a csapat nyer, akinek a kombinált ideje a legkevesebb. Az első három helyezett csapat értékes Nike ajándékokkal lesz majd gazdagabb. A táv a jól ismert 4381 méter, amit a csapattagok egyszerre tesznek majd meg.

A rendezvényen való részvétel teljesen ingyenes, viszont az időméréshez szükséges chip/rajtszám összeállításához kérjük, hogy jelentkezz online és add meg a csapattagok adatait az alábbi címen: http://go.nike.com/rungaroring

Jelentkezési határidő: 2014. február 6., 12:00 – regisztráció nélkül is részt lehet venni az eseményen, de aki február 6-ig nem jelentkezik, annak rajtszámot és chipet nem tudunk biztosítani, azaz nem vesz részt a hivatalos "versenyben".

A további részletekről (érkezés, parkolás, rajtszámfelvétel) a jelentkezőknek a rendezvény előtt külön emailt is küldenek majd a szervezők.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló Futóklub Rungaroring

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr675779509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása