Fuss Te is!

2014.01.29. 15:53 mgergoo

A képek többet mondanak ezer szónál. Azt üzenik, nem vagyok egyedül. Nem vagyok különleges. Bárki, igen bárki, akár még Te is utánunk tudod csinálni. Nincs más teendőd, csak annyi, hogy adsz még egy esélyt magadnak és a futásnak, hogy veled is megtörténjen az a csoda, ami velünk megtörtént.

Az én esetem már megjelent itt többször, számomra a tavasz első budapesti futórendezvényére a Vivicittára történő felkészülés hozta a kellő motivációt, majd az ott átélt érzelmek hatására indítottam el a blogom és változott meg az életem.

Most téged kérlek, hogy lépj bele a cipőmbe és 2014.02.03 legyen számodra is egy új kezdet napja. Vágj bele a kalandba és kezdj el velünk egy 10 hetes edzéstervet a Vivicitta valamelyik távjára.

Hatalmas megtiszteltetés, hogy számos sikeres együttműködés után Saci néni igent mondott a felkérésemre és így együtt vágunk neki ennek a 10 hetes kalandnak. Azt hiszem, garanciát jelenthet mindenki számára, hogy a 10 hetes közösségi programot a sportág egyik legendája Monspart Sarolta állítja össze.

Jelentkezőknek természetesen nem csak a Vivicittára (10km), hanem a Midicittára (7km) és a Minicittára (3,2km) is várunk. Mindhárom távra külön edzéstervvel készülünk és a biztonságos felkészülés érdekében segíteni fogunk annak eldöntésében is, hogy kinek melyik táv és edzésterv vállalását javasoljuk.

sacival.jpg

Szóval, velünk tartasz? Ha igen, akkor jelentkezz a csoportba és várd te is jövő hétfőn Saci néni első hétre kiírt edzéstervét! További motivációs képeket itt találsz!

10 komment

Címkék: edzésterv monspart sarolta vivicitta fussteis

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr245787179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RoGeR 2014.01.30. 08:39:22

Vivicitta... Kár, hogy olyan mocsok drága, ha még nem indultál BSI versenyen... :(

Kilfish · http://www.kilfish.com 2014.01.30. 13:28:44

@RoGeR: egyszer el kell kezdeni:)
ha pedig több versenyen is részt veszel, következő évben még nagyobb kedvezményben részesülhetsz.

Gyűrött Papír 2014.01.30. 18:37:57

En csak nezek , hogy milyen ügyesek vagytok! Ez nagyon komoly. Nagyon komoly, hogy annyi ember felvette a kesztyűt És nem 3-4 kg -ra buszkelkedik, hanem az életet változtatta meg. Ez biztos nehezebben vagy sehogy nem ment volna DK szellemisége es csapata nélkül. Le a kalappal előttetek!!

Gyűrött Papír 2014.01.30. 18:41:23

@RoGeR: a trükk, hogy kinezel egy nudli rendezvenyt olcsón. Utána mar minden "olcsobb". Vagy korán kell jelentkezni. Már decemberben beneveztem a spar-ra.

mgergoo · http://dagadtkocsog.blog.hu/ 2014.01.30. 18:45:19

@p4o5k0: volt egy nagyon fontos mérföldkő a táplálkozásomban, ami azzal indult, hogy őszintén szembenéztem csokoládé függőségemmel:
dagadtkocsog.blog.hu/2013/12/01/a_fogyokurazo_maganyossaga

Azóta nem ettem csokit, édességet, nasit, péksüteményt, semmit ami nem az adott étkezés szerves része és semmit aminek abból áll a gyártási eljárása, hogy cukrot elkevernek cukorban. Azóta 3kg-4kg környékén fogytam.

A kép egyébként Szasza fotója, amit a tavalyi K&H félmaratonon csinált. Akkor talán 2 kilóval voltam könnyebb, mint most, de most jobb formában vagyok. A hétvégi Yours Trulyn 5 perces átlag alatt tudtam 25km-t futni. Tavaly még ebben a "kórosan vékony" :-) állapotomban sem volt ilyen eredményem. Nem minden a súly.

RoGeR 2014.01.30. 21:49:52

@Gyűrött Papír: Köszönöm a tanácsot! Remélem így már egy őszi félmaratonra olcsóbban (plusz addigra vagy 6-8 kg-al könnyebben) tudok nevezni... :)

Zöld_Dani 2014.01.30. 22:09:26

Nekem soha nem volta ksúlyproblémáim, de így is nagy élmény volt végignézni a galériát.
Egyszer hallottam egy egész okos gazdag embert (megjegyzem: kövért), aki azt mondta, ő soha nem látott még senkit, aki meg tudta volna változtatni az életét. Akkor igazat adtam neki, ez tényleg fehér holló. De ez a galéria csupa ilyen embert ábrázolt.

emlékező2009 2014.02.17. 11:12:48

Minden tiszteletem mindenkinek, aki fut, kisebb versenytávokon is, de: engem személy szerint nem vonz a max. 10 km-es táv. Minimum egy félmaraton kéne, ami megmozgatna. Nyerni nem tudnék, edzéstávnak meg kevés a 10 km.
A kövér volt, izmos/egészséges lett képek lenyűgözőek!!! Gratula!

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása