Thomas története

2014.05.19. 09:27 szasza75

Egy megható és motiváló kisfilm arról, hogyan változtatja meg a futás egy értelmi fogyatékkal élő kisfiú és családja életét.

"Azt javasolnám a többi szülőnek, hogy próbálja meg. Nem tudhatja, hogy mi van abban a gyerekben. Nem tudhatja, hogy mit indít el a futás, mit indít el egy olyan közösség, ahol elfogadják."

A legtöbben már talán tudjátok, hogy a SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára. Önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, az alapítvány több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, figyelemfelhívó akciókat, szemléletformáló programokat.

Edzéseik: futás látás- és mozgássérült fiatalokkal, tandemkerékpározás látássérültekkel, úszásoktatás végtaghiányos gyerekek számára Pásztory Dóra kétszeres paralimpiai bajnok szakmai vezetésével, spinning órák látássérültek számára, kranking órák (zenés, csoportos, a felsőtestet erősítő kardio tréning) mozgássérülteknek – utóbbinál hazánkban egyedülálló módon mozgássérült sportolók tartják az edzéseket!

A SUHANJ! csapat megtalálható minden szombaton 10 órától a Margitszigeten, a Hajós uszoda előtt. Edzésük nyitott, szabadon csatlakozhatsz. Menjetek el egyszer egy ilyenre, hogy átéljétek a csodát.

Kérjük segítsétek az alapítvány működését. Holnapig még lehet támogatni a SUHANJ! munkáját az SzJA adód 1%-ának felajánlásával. Az alapítvány adószáma: 18139493-1-43. Köszönjük!

3 komment

Címkék: futás támogatás suhanj

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr186172749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2014.05.19. 10:42:49

Örülök, hogy vannak olyan alapítványok, mint a Suhanj. Aki ebben a melóban résztvesz, már nem élt hiába. Csak így tovább!

shortstack 2014.05.19. 11:56:24

Esetleg egy szamlaszamot is beleirhatnatok a posztba, mert pl en nem Mo-n adozom, de szivesen tamogatnam oket.

angelday 2014.05.19. 11:58:44

@shortstack:

Bankszámlaszámunk:
SUHANJ! Alapítvány, CIB BANK 10701520-22693808-51100005.

suhanj.hu/tamogatasi-lehetosegek/

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása