Évköszöntő Nike+ Run Club holnap 10:00-tól a Margitszigeten

2015.01.02. 11:39 angelday

 futoklub_jan_3.jpg

Frissen, feszesen kezdjük az újévet a szigeten. Holnap, január 3-án szombaton délelőtt gyertek ki és fussatok velünk. Gyülekező 10 órától, közös bemelegítést követően a futás 10:30-tól indul, kipróbáljuk az új futópálya már elkészült szakaszát. Öltözzetek melegen, mert már kőkeményen itt vannak a mínuszok. Szokás szerint lesz majd cipőteszt, csomagmegőrzés és a futás után forró tea is.

Egy tökéletes program, mielőtt elindul a jövő hét és mindenki visszamegy az irodába (ahol legalább jó meleg van). Itt iratkozzatok fel, ha még nem tettétek volna meg.

4 komment

Címkék: programajánló Margitsziget Run Club

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr507032493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TBetti 2015.01.06. 10:23:29

Szia, kellemes futóévet kívánok mindenkinek.
Érdeklődnék, a tervezett yours truly futás az a nemzetközi futás, ami a futas.net szerint január 25-én van és 24 óra alatt futod az 50 km-t? Segíts légyszi, mi a rendezvény hivatalos weboldala, ahová az eredményeket fel kell tölteni.
Most először én is neveztem a Fertő kerülő extrem Burgenland túrára, izgalommal várom:)
Köszi, üdv, Betti

bitliszbá 2015.01.06. 10:43:10

@TBetti: Szia Betti!
A futas.net-en mindig megtalálod a feltöltés lehetőségét ( www.futas.net/yourstruly/) innen automatikusan feltöltődik a hivatalos oldalra (seponkotisivut.dreamhosters.com/public_html/kotirataultra/yourstruly.php)

A YT egy olyan futóesemény, aminek nincs helyszíne, csak ideje és távja. Ideje minden év január és február utolsó vasárnapja. Távja 50 km. (illetve a féltáv 25km). A lényege, hogy 1 nap alatt teljesíts ennyit, akár pihenővel akár futva, akár gyalogosan, a lábon-mozgás a lényeg. Saját magad határozod meg, hogy hol futsz, és hogy mennyi ideig tart (a bruttó időd számít!!! ). De ha jó közösséget akarsz, akkor keresel egy helyet, ahol szerveznek közös futást, mert hidegben egyedül sokkal inkább hajlamos feladni az elszánt futó is. Ha van kedved várunk téged is Dunakeszin, ahol én szervezek egy YT futást!
üdv
ps. A Fertő tónál biztos találkozunk :)

TBetti 2015.01.06. 10:51:32

Kedves Bitliszbá! Köszi a gyors választ, és az invitálást Dunakeszire. Én Sopronban élek, úgyhogy sajnos nem tudok csatlakozni. Mi ketten tervezzük lefutni az 50-et, de ha itt ismersz futókat akiknek van kedvük, várunk bárkit.
Akkor talán Oggauban találkozunk, üdv

bitliszbá 2015.01.06. 11:01:23

Szia! Sopronban is sokan futnak, biztos találtok még pár vállalkozót! Ha segítség kell szólj adok pár nevet esetleg facebook elérhetőséget :)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása