Szombaton mikulásfutás a szigeten

2012.12.06. 11:08 angelday

Az ősznek vége!

A téli futószezon elkezdődött!

Már havat is láttunk!

Aki tavaszra is formában akar maradni, télen is fut. Gyertek el szombaton a szigetre a szokott helyre, a Nike Futóklubba és kezdjük el az első téli futásunkat. A hivatalos kiírás szerint a program 10:00-kor kezdődik, viszont kivételesen érdemes 15-20 perccel előtte érkezni, mert most 10-kor elindul a futás is!

Szezonon át tartó verseny, a végén ajándékok, végig izgalmas helyszínek, szombatonként egy szervezett program várja majd az érdeklődőket és sporttársakat.

December 8-án, az első téli futáson rögtön egy sztárvendég érkezik, mégpedig a MCMikulás! A hosszú egyeztetés után egy kérése volt csupán: mindenki jöjjön mikulássapkában. (Akinek nincs, az se maradjon otthon, mert futóklubunk titkos raktárában akad néhány darab.)

Futás előtt Nike cipőteszt, utána pedig meleg tea + pogi + tombola. Gyertek el!

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló mikulás futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr34950700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása