Idén is lesz futás a reptéri kifutópályán, szeptember elején érkezik a RUNWAY RUN!

2014.08.05. 11:45 angelday

Az egyik legexkluzívabb futóeseményre hívunk most benneteket, ugyanis szeptember 6-án, egy hónap múlva a budapesti Liszt Ferenc repülőtér kifutópályáján futhattok a Nike+ Run Club jóvoltából.

runway_run.jpg

200 szerencsés futó pörgetheti fel a turbo-prop hajtóműveit szeptemberben. Hogy kik lesznek ezek, nem sorsoláson, hanem teljesítmény alapján derülnek ki a következő 3 hét során. Nagyon egyszerű a jelentkezés, csak egy Nike+ felhasználó kell hozzá, utána a hivatalos versenyoldalon lehet jelentkezni:

http://go.nike.com/runway_run

Az oldal alján levő "Reserve a spot" gombot kell megnyomni, néhány személyes adatot kitölteni (PÓLÓMÉRET!!) és onnantól a futott km-eket automatikusan hozzászámolja ehhez a kihíváshoz is.

A táv 2x6 km, amit párban kell teljesíteni. A jelentkezéskor a fenti űrlapon meg kell adni annak a nevét is, akivel szeretnétek párban futni. Ha a párotok nem jut be, de ti bejuttok a 200-ba, akkor a Nike fog párt választani nektek, amiben benne van a potenciális barát/barátnő/Katy Perry ismerkedés lehetősége is. Én is jelentkeztem, Markocsán Sándort jelöltem meg futópartneremnek, aki már másodszor mondott nemet megkeresésemre.

Néhány képet megosztunk a tavalyi eseményről is, katt ide.

Hölgyek, urak, a startpisztoly eldördült, indul a km verseny! :)

runway_run_2.jpg

3 komment

Címkék: ajánló nevezés Liszt Ferenc reptér Runway Run

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr676574809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angelday 2014.08.10. 11:32:17

@Emanuel Goldstein: szerintem a Nike kihívás ezt így nem foglalja külön össze, mindenesetre továbbítom kérdésed!

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása