Levelet kaptam life!

2014.09.05. 22:45 Szuflavéder

A múlt héten levelet hozott a posta, igazi levelet. A borítékot kézzel címezték, mindig aprócska öröm, ha még ilyet lát az ember. A feladó pecsétje kissé elmosódott volt, de a város nevét ki tudtam olvasni: Várpalota. Ez nem lehet más, gondoltam, mint a szokásos, egyik kedvenc versenyem, a Várpalota nemzetközi félmaraton meghívója (szkennelve PDF-ben itt). Tavaly ez volt az egyik célversenyem.

perszeveszprém.jpg

2013-ban az első posztjaim egyike volt itt a Futóblogon a várpalotai beszámolóm. A poszthoz pikírt kommentet írt angelday: "egyébként én is izgultam, mi lesz itt. Bár úgy tűnik, kell még gyakorlatozni a sub 1:30-hoz. :)". A VB-n idén, csak emiatt a komment miatt, ezt is megcsináltam! ;-)

2011 óta indulok itt és eddig minden évben javuló formát mutattam:

  • 2011: 1:32:31
  • 2012: 1:31:58
  • 2013: 1:31:01

Idén már megvolt a főversenyem, de azért őszre még vannak terveim, annak ellenére, hogy sajnos most elég sok a stressz az életemben, ami miatt nem nagyon megy a futás. Hogy sikerül-e a tavalyi időt megdöntenem? Nem tudom, nem hiszem, de most nem ez a fontos számomra.

A versenynaptárakban nem nagyon van meghirdetve a szórólap szerint október 25-ére kiírt verseny. Ennek ellenére sok a külföldi és sok jó magyar futó is eljön ide. Érdemes megnézni az elmúlt évek győzteseinek listáját:

DSC_8805.jpg

Remek idők születnek itt, de az köztudott, hogy a pálya kb. 500 méterrel rövidebb. A pici szintemelkedés enyhít csak ezen a fájdalmon.

Rendszeresen böngészem a futónaptárakat, és ez alapján nevezek a versenyekre, de a postán megkapott versenymeghívónak még mindig elsöprő varázsa van, és szerintem egy megosztott Facebook esemény meghívó sem érhet a közelébe!

Örültem nagyon a postán kapott levélnek, és persze megyek is Várpalotára, mert szeretek itt versenyezni.

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó félmaraton Várpalota

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr536670581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása