Elkezdtem futni

2014.12.03. 07:43 szasza75

Elkezdtem futni. Megint.

Ezt azért írom ilyen biztosan, mert már 4. hete rendszerességet vélek látni a naptáramban. Még ha nem is strukturáltan, de azért már a napokat kitölti a "futottam" mező. Persze nem sokat, csak karcolgatok.

November előtt is futogattam, de abban még ennyi rendszer sem volt, illetve kilométer számokat tekintve olyannyira elhanyagolhatóan, hogy 1 éve már nem is írom futásaimat. Egyszerűen elvesztették súlyukat, jelentőségüket. Ennyi idő alatt futottam ennyi km-t és szarul ment, vagy éppen jól. Ami pedig szintén viszonyítás kérdése, mert lehet, hogy ha csak egy kicsivel gyorsabban futok, akkor már rosszul ment volna, ha meg lassan futok, akkor meg jól. Az idő ezért számomra elvesztette jelentőségét, így meg minek távhoz rendelni.

Amikor futok, mindig elképzelem, hogy na, most erről írni fogok. Amikor befejezem a futást, a gondolatok valahogy elvésznek. Arra gondoltam, hogy egyszer elmegyek futni és viszek egy diktafont magammal. A diktafonra mondom a gondolatok pillanatszelvényeit, vagy éppen az adott pillanatok gondolatát, aztán kiadom podcastben. Egy epizód 3 óra.

duskwood_hhh.jpg

Őszintén szólva a novemberi futásaim is olyanok voltak, hogy nagyjából egyetlen különleges, említésre méltó futás sem volt benne. Vagy lehet, hogy másnak érdemes, de nekem eléggé átlagos. Vagy mégsem? Ha egy kicsit átállítom az agyam, és a dolgok jó oldalát nézem, akkor azért történt az elmúlt 4 hétben pár szuper dolog:

Ha jobban belegondolok, minden futás lehet egy élmény, csak hangulat, élményfaktor és hozáállás kérdése.

1 komment

Címkék: ősz gondolatok motiváció futás futások

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr66937995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2014.12.03. 08:54:29

Második éve nem írom, hány km-t futottam. Csak az időt mérem. Persze nagyjából tudom, mekkora távot nyomtam le, de inkább időalapúak a futásaim.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása