Felkészülési verseny ajánló

2011.08.22. 11:26 szasza75

Vajon hogyan lehet a legjobban a NIKE Félmaratonra ráhangolódni?

Megnézzük a Tűzszekereket? Újra elolvassuk AD lelkesítő Rocky posztjait? Esetleg a "Hogyan fussuk le a félmaraton" c. könyvet olvassuk el? (Ezt előbb meg kellene írni.)

Szerintem meg egy ráhangolódási versennyel. A ráhangolódási verseny lényege, hogy ráérezzünk a tervezett verseny ideális tempójára, azt versenykörülmények között begyakoroljuk. Mindenképpen rövidebb legyen, mint maga a nagy verseny, és a célban elégedett kaján mosollyal nyugtázzuk, hogy igen ez jól ment, akkor ez kell egy hét múlva.

Augusztus 27-én rendezik meg Nagy Petiék a Betyár Triatlon keretei között a Betyár Mérföldek elnevezésű versenyt.

A verseny helyszíne: Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark (Kislőd és Városlőd között). A táv: 16 km.

1 komment

Címkék: ötlet versenyajánló felkészülés

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr903164122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibs71 2011.08.23. 12:03:58

Megnéztem a verseny kiírását, és nem értem (most sem értem) hogy ilyen helyen, mint ahol ezt a versenyt rendezik, és lenne rá hely, miért így van kijelölve a pálya. Miért egy úton kell elfutni valameddig, és ugyanott vissza? Tényleg nem lehetett volna egy érdekes útvonalat kijelölni, amin nem oda-vissza kell futni?
Ehhez a versenyhez a legtöbb résztvevőnek utaznia kell valamennyit valahonnan - nem tudom ki hogy van vele, de én pld szívesebben utazok egy olyan versenyre, ahol ilyen vagy olyan okból érdekesebb a pálya, és nem oda vissza, és nem többször körbe-körbe kell futni valahol.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása