Találkozzunk a Maratonmanen!

2013.02.24. 19:05 mgergoo

Pár hete Zelcsényi Miklóssal, a Maratonman és Balatonman versenysorozat főszervezőjével találkoztam. Arról mesélt, hogy mennyire nagy élmény volt, amikor egy ausztriai ironman versenyen betegség miatt a mezőny végén ért célba, de a közönség mégis hősként ünnepelte. Akkor döntötte el, hogy itthon is megpróbál egy olyan versenyt szervezni, ami szolgáltatásaiban és minőségében a külföldi versenyekkel vetekszik, ahol a versenyzők mindent megkapnak, ami ahhoz kell, hogy el tudják érni a kitűzött céljaikat.

Amint hazaértem, ránéztem a Maratonman weboldalra és láttam, hogy tényleg magasra teszik a lécet. a nevezés nem olcsó, de kapsz érte néhány dolgot:

  • Igényes befutóérmet
  • Technikai futópólót
  • Chipes időmérést, SMS szolgálatot és Facebook értesítőt a verseny alatt
  • Komplett gél frissítést a frissítőponton (!)
  • Bográcspartyt (!)
  • Befutó csomagot
  • Kedvezményekre jogosító kuponlapot
  • Gyúrást a célterületen
  • Szórakoztató családi programokat

Ráadásul ott vannak kis dolgok, amik nem kerülnek semmibe, mégis rengeteget elmondanak a versenyről. Ilyen az, hogy ahol a csíz feliratot festik az aszfaltra, mert profi fotósok csinálnak rólad képet verseny közben... 

Egy jó kezdeményezés, és én azt gondoltam a nagy eszemmel, hogy az edzői javaslat szerint futok egy tavaszi szintfelmérő maratont. Gondolkoztam persze a bécsi maratonon is, de aztán mire dönthettem volna, az élet döntött és elfogytak a bécsi nevezések. A Futókarma úgy akarta, hogy Balatonfüreden fussam életem második maratonját, és én ott leszek.

Bizonyára közületek is sokan tartanak majd április 14-én Bécsbe (hihetetlen, hogy 25 fős DK Team különítmény vesz részt a félmaratoni, vagy maratoni számban), de én most az itthon maradókat Balatonfüredre a Maratonman versenyre invitálom: gyertek, legyünk ott egy új verseny születésénél!

Szólj hozzá!

Címkék: balatonfüred maraton versenyajánló maratonman

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr935098069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása